Fire gode tips til valg af iPhone cover

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Smartphones er blevet en stor del af vores hverdag, og på det danske marked er det Apples iPhones, der er det klart mest populære valg, når der skal investeres i en ny telefon. iPhones udmærker sig ved deres store skærme, lækre design og avancerede teknologi. Men netop disse features er også med til at gøre telefonerne skrøbelige. Hvis du har prøvet at tabe din iPhone på jorden, så ved du, hvor lidt der skal til, for at den for ridser eller mærker. Ved mere alvorlige uheld kan skærmen gå i stykker, eller telefonen kan slet og ret holde op med at du. For at undgå sådanne situationer kan du beklæde telefonen med et cover eller anden form for beskyttelse. I denne guide giver vi dig fire tips, som er værd at have med i overvejelserne, når du skal vælge et cover til din iPhone. 

Vælg et passende materiale

En af de ting, du skal være opmærksom på, når du vælger et cover, er materialet. Materialet har stor betydning for, hvad coveret beskytter imod. Ønsker du eksempelvis et cover, som kan beskytte telefonen mod omfattende skader, skal du have fat i et cover, som er fremstillet i et stødabsorberende materiale. Dette kunne f.eks. være silikone eller gummi. En anden mulighed, som også er stødabsorberende, er et læderetui, som indvendigt er udstyret med et silikonehylster, der holder telefonen på plads. Er du tilfreds med et cover, der beskytter telefonens bagside mod de mere overfladiske ridser, kan du investere i et plastikcover, som er lidt mere diskret. Inden du vælger et cover, skal du altså afklare, hvilket behov coveret skal udfylde.

Personliggør din iPhone

Netop fordi så mange render rundt med en iPhone i lommen, kan telefonerne virke upersonlige. Det kan du råde bod for ved at udstyre telefonen med et cover, som matcher din personlighed. Covers findes nemlig i utallige varianter, så du har rig mulighed for at vælge mellem festlige, elegante, humoristiske, eksklusive, glitrende, matte, farvestrålende eller gennemsigtige covers. Allermest personlig bliver din iPhone imidlertid, hvis du specialdesigner et cover ud fra et billede af din familie, dit kæledyr, dit idol eller dit yndlingsmaleri. Flere forhandlere så som Coolpriser tilbyder at fremstille covers ud fra netop dét billede, som betyder allermest for dig. Jo mere personlig din iPhone er, desto rarere vil det føles, hver gang du hiver den op af lommen. 

Tænk over beskyttelse til hele telefonen

De fleste covers dækker udelukkende din iPhones bagside. Dette har den ulempe, at man stadig kan risikere ridser i skærmen, vandskader mm. Afhængigt af dit behov kan du overveje at supplere det klassiske cover med yderligere beskyttelsesgrej til din iPhone i form af f.eks. panserglas eller beskyttelsesfilm til skærmen, et dock beskyttelsessæt til telefonens indgange eller en home button sticker til beskyttelse af telefonens home-knap. Udover at give dig ekstra ro i maven, kan den ekstra beskyttelse vise sig at være et rigtigt fornuftigt valg økonomisk, da forebyggelse mod skader ofte er væsentligt billigere end reparationer. 

Vælg et praktisk cover

Som en sidste anbefaling vil vi gøre opmærksom på de covers, som også udfylder andre funktioner. Blandt de mest populære af denne type covers er læderetuierne, som har indbygget kortholder til dine kreditkort, pengesedler eller andre små noter. Dette kan spare dig for at medbringe både telefon og pung, og det er særdeles praktisk at have alting samlet ét sted. Et andet meget praktisk cover er et flip etui, som kan fungere som stander til din iPhone, hvis du eksempelvis bruger den til at se film på. Du kan også få etuier, som på grund af en indbygget magnet kan placeres på en bilholder, hvilket giver dig mulighed for at tale håndfrit i telefon under kørslen eller bruge den som GPS. 

Fire gode tips til valg af iPhone cover, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud