Fitness i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (8 votes cast)

Fitness World
Der findes to Fitness World centre i Valby. På Mosedalvej 11 (overfor Nordisk film) og Ellebjergvej 138 (overfor den nedlagte Ellebjerg Station). Begge Centre tilbyder en bred vifte af:

  • Kredsløbsmaskiner og styrketræningsmaskiner fra Technogym.
  • Stort udvalg af håndvægte op til 36kg.
  • Bodybikesal med 40 cykler.
  • Store bade- og omklædningsfaciliteter med aflåselige skabe.
  • Børnerum med opsyn.
  • En række forskellige holdtræninger

Fitness World på Ellebjergvej har som noget nyt fået et stort wellness område med sauna og dampbad (kræver særligt Relax-tillægsmedlemskab). Er du til holdsport hvor hurtigheden skal testet, tilbyder Fitness World på Ellebjergvej Squash. Centret har 2 baner som du kan booke online hvis du har klippekort hertil. Vil du blot prøve én gan

Como Dormir Sin Roncar – 1st Stop Snoring System In Spanish

g kan du booke og betale i centret.

Hjemmeside

Fitness dk
fitness dk i Valby er et 5.000 m2 stort fitness- og velværecenter, lige ved siden af Valby station og  Spinderiet (Skolegade 16).

Fra de fine omklædningsrum er der adgang til alt det nyeste inden for fitness, kredsløbstræning og holdundervisning, samt en fuldt udrustet boksesal, hvor tidligere verdensmester, Thomas Damgaard, har ansvaret for træningen.

Centret har ligeledes en afdeling til konditionstræning med alt det nyeste udstyr. Her har du bl.a. adgang til løbebånd med indbygget tv, crosstrainere, overkropscykler, sofacykler og romaskiner.

Af andre faciliteter kan bl.a. nævnes en hel afdeling til styrketræning, et separat frivægtområde, store aerobic- og spinningsale, en yoga/pilatessal med japanskinspireret afslapningsområde, samt en hyggelig café med trådløs internet og pc-adgang.

Har du børnene med er der et 96 m2 stort børneområde med børnepasning, DVD og Playstation m.m.

Hjemmeside

zp8497586rq
Fitness i Valby, 5.6 out of 10 based on 8 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , ,Læsertilbud