Forkæl dine medarbejdere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Som virksomhedsejer er det kun en fordel, hvis du husker på at forkæle dine ansatte. På den måde viser du nemlig, at du værdsætter dem. Du vil ovenikøbet få mere motiverede og glade ansatte. Glade ansatte er lig med bedre resultater i hverdagen og flere midler på bundlinjen i sidste ende. Det er generelt federe for både dig og dine ansatte at komme på arbejde hverdag, hvis der bliver skabt en god stemning og dynamik på arbejdspladsen.

Alle elsker ros

Husk at lægge mærke til hver og en. Alle kan lide at blive rost for deres arbejde, og det motiverer kun mere fremadrettet. Hvis du husker at rose dine medarbejdere, når de opnår et nyt, flot resultat, vil de blive ved med at yde noget ekstra. De vil blive gladere for at komme på arbejde. Det handler om at få dem til at forstå, at de er nødvendige for virksomheden, og at de ikke bare er én ud af mange.

Giv dem en lækker frokostordning

Hvis ikke allerede I har en frokostordning på arbejdspladsen, kunne det være en idé at få noget mad ud af huset. Det tager selvfølgelig en lille del af budgettet, men til gengæld sørger du for, at dine ansatte kan spise god mad til frokost hver dag. Tjek frokostordninger til firmaer her.

Sørg for nogle oplevelser

I en virksomhed kan der hurtigt gå hverdag i den, og de ansatte når ikke nødvendigvis at lære hinanden særlig godt at kende. Hvis du gerne vil sørge for en ekstra fed stemning på arbejdet, er det en god idé at lade dig ansatte lære hinanden at kende uden for arbejdspladsen. Det vil altid være noget andet at tage en snak over et spil bowling end over skrivebordet f.eks. I kan samles om alt, hvad der interesser jer. Lige fra paintball til en lækker middag.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud