Forstå dig på salg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har du også en iværksætterdrøm, der rumler i maven og blot venter på at springe ud af dig? Så er du helt sikkert også opsat på at tillære dig så meget viden inden for iværksætteri og virksomhedsbuilding, som du overhovedet kan! 

Her kan du læse om KPI, som virksomheder benytter sig af for at kunne optimere og effektivisere deres virksomhed. Og hvem vil ikke gerne det?

Hvad er KPI?

Er du interesseret i salg, og drømmer du om at starte din egen virksomhed op en dag? Det er altid godt at drømme stort, så længe man er klar over, at det tager lang tid at nå sin drøm. Hvis du er interesseret i at blive en dygtig iværksætter en skønne dag, så er der mange nye termer, du skal lære! Et af dem er KPI. Læs mere om KPI her.

KPI står for Key Performance Indicator, og er et målesystem, der kan måle din virksomheds performance og dens udvikling. KPI’er kan hjælpe dig hen mod dine mål i virksomheden, ved at finde ud af, hvorhenne du er nødt til at forbedre dig, og hvor det går rigtig godt. 

Som iværksætterdrømmer er KPI altså et rigtig godt værktøj at have kendskab til allerede nu!

Vælg de rette KPI’er

Som iværksætter bør du starte med at implementere KPI’er, så du er sikker på, at du får fundet de KPI’er der vil give mening i din virksomhed. Når du har udvalgt dine nøgletal, bør du nemmere kunne følge virksomhedens budget. 

Når du har fundet ud af hvilke KPI’er, du bør satse på, kan du følge dine nøgletal over et stykke tid, og lave opfølgninger på dine resultater. Har det virket at implementere dine KPI’er, eller er det måske et andet sted, skoen i virkeligheden trykker?

Held og lykke med drømmen om iværksætteri.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud