Fræk underholdning til en rigtig polterabend i København

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Var man i gamle dage på udkig efter striptease og strip i København var Istedgade stedet man tog hen. Sådan er det ikke rigtig mere. Bevares, man kan da stadig finde et par filippinske mænd der er konverteret til en kønsbestemmelse som er forbudt at udtale på Københavns universitet, men 70ernes Istedgade sprudlende af liv og vaskeægte damer, er i dag et noget mere dunkelt forehavende.


De eksklusive stripklubber er rykket til andre kvarterer, og vaskeægtheden er det også så som så med. Vil man være sikker på at se en dejlig dansk blondine, a la den slags det er forbudt at synge om på Copenhagen Business School, så skal man have fat i Strip Danmark. De lever til fulde op til navnet, og leverer danske piger til pigeglade danskere – uanset hvor politisk ukorrekt kultur- og fritidsborgmesteren måtte finde det.

Strip Danmark har et betragteligt udvalg af smukke piger i både København og Valby, og man kan frit vælge mellem både brunetter og blondiner. Man kan også tilvælge pisk og stearin, hvis det f.eks. er til overborgmester Frank Jensens fødselsdag og det skal fejres med manér. Dog bør man lige agte sig hvis der har sneget sig folk med fra Teknik- og Miljøudvalget, hvor krænkelsesparatheden tit sidder uden på skjorten. Lige der kan Strip Danmark ikke rigtig hjælpe, da bureauet ikke benytter sig af kønsløse artister. Til gengæld kan brudevalsetræning indgå i pakken – Bodytequila kan også tilkøbes. Man skal dog selv sørge for tequila, shotglas, citron og salt.

Er det ikke borgmesterens fødselsdag, og har man ikke rådhuset til sin rådighed, så kan man i stedet booke stripperen til at lave show på ens yndlings beværtning i København. Her skal man dog lige koordinere tingene med værtshusholderen. Det går ikke hvis strip showet er til gene for barens øvrige gæster. Stripperens show musik skal også kunne afspilles. Dog kan stripperen selv have en boomblaster med, hvis det ikke er muligt at spille via barens lydanlæg.

Vælger man at holde fødselsdagen hjemme i privaten, er dette ingen hindring. Her skal man blot informere Strip Danmark om adressen, samt et telefonnummer til en kontaktperson.
Der betales et beskedent bookinggebyr forud via mobilepay, og så afregnes resten bare med stripperen ved dennes ankomst. Nemt og smidigt.


Lapdance indgår uden ekstra beregning, og fødselaren er garanteret en oplevelse han ikke glemmer lige med det samme. Men hold for guds skyld de krænkelsesparate væk. Selvom strip er lige så underholdende i dag, som det var for fyrre år siden, dengang Istedgade stadig var en spændende gade, så er strip fra en helt anden tid end den vi lever i dag. Dengang hvor en spade var en spade, og en transkønnet var en kasus fra latin undervisningen i grundskolen.

Tingene udvikler sig og tiderne skifter, og desværre ikke altid til det bedre. Fortsætter den glidebane vi befinder os på i øjeblikket, ja så vare det ikke længe før alt der er sjovt, er forbudt. Så tøv ikke med det, ring til Strip Danmark allerede i dag. Og står du ikke lige og skal arrangere en fødselsdag, polterabend eller noget tredje, så bare ring til vennerne og kald det en herreaften. Er I bare fem gutter, så er det nok til en fest, og så kommer stripperen gerne og fyrer op under den politiske ukorrekthed.

Fræk underholdning til en rigtig polterabend i København, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud