Går du med drømmen om at blive sugar daddy?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Sugardating har du måske allerede hørt om? Der er i hvert tilfælde flere og flere i Danmark, der vælger at bruge denne løsning når de skal møde nye mennesker og ønsker at have godt selskab i form af en date. Sugardating handler som udgangspunkt om, at finde en lykkelig stund i en måske travl hverdag, som kan nydes i godt selskab med ligesindede. Som sugar daddy vil du være en person, der har lyst til at forkæle eller på anden måde betale for det gode selskab der kan opstå i forbindelse med en sugardate, hvad end der er tale om en enkelt date, eller et egentlig sugardating forhold med en fast partner. 

Der er forskel i alder, økonomi og erfaring 

Når du skal i gang med at lede efter det helt rette match til dit ønske om en stilling som sugar daddy, så vil du opleve, at der som oftest er en stor forskel i både alder, økonomi og livserfaring mellem dig og den potentielle sugarbaby der skal modtage din forkælelse eller betaling. Som sugar daddy er du måske på udkig efter en sugarbaby i form af en ung kvinde eller en ung mand, som har et fordelagtigt forhold til dig. Dette kan være i form af at modtage gaver, kontanter eller på anden måde blive forkælet som betaling for det gode selskab, altså her noget for noget. 

Sugardating er ikke det samme som prostitution

Måske du tænker for dig selv, at hvis du skal betale en anden for at gå med på en date, er det så ikke det samme som prostitution? Det er i hvert tilfælde sådan at debatten lyder landet over, men en sugardate er ikke prostitution. Godt nok er gaver eller anden form for betaling omdrejningspunktet i mange tilfælde, men det er jo bestemt ikke ensbetydende med, at nogle af parterne i en date har til formål at skulle foretage sig noget seksuelt. 

Er du kommende sugar daddy? 

Hvis du savner tosomheden, godt selskab og ønsker at komme på date med en ung kvinde, så er titlen som sugar daddy måske lige præcis det du søger. Hvis du har et økonomisk råderum til at det kan lade sig gøre og bare slet ikke kan få nok af at skulle forkæle, så har du tankerne det helt rette sted. Her er der tale om en win win situation, hvor du har pengene, får godt selskab og kan forkæle en ung kvinde eller mand, med fordelagtige goder. Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud