Gangbar er lukket

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Teksten udenfor Gangbar, gør en klar over at dette er en café og ikke en bar

Man skulle ud fra navnet – tro at Gangbar var en bar, med, fadølsanker og snuskede gardiner i et mørkt lokale.

Men nej Gangbar, er mere end noget andet en café, hvor man en råkold morgen kan købe sig en kop kaffe til rejsen i toget.

Hvis morgenmaden, samtidig blev sprunget over, kan man også nå at få sig en croissiant med på vejen. Stedet er hyggeligt, dejligt intimt og har man sin daglige gang nær Valby station eller generelt i bydelen, er det meget svært ikke at blive stamkunde. Det er også muligt at købe klippekort til blandt andet kaffe, hvilket er ganske fordelagtigt, hvis man er i tidsnød og derfor åbner Gangbar også ret tidligt, så alle stamkunderne kan få deres daglige kaffefiks. Selvom de åbner tidligt, lukker de også tidligt, hvilket kan være en gene for den gængse cafégænger, men som de ved, kommer alt godt i små mængder.

Udover café, fungerer caféen også som butik, hvor der blandt andet sælges børnetøj og brugskunst. Der er også tilbud om firmafrokoster, teambuildingsdage og Gangbar står samtidig også bag et succesfuldt cateringfirma. Der sker altid en masse ting i caféen, så det er måske ikke så underligt at de lukker tidligt.

Du finder Gangbar på Aarestrupsvej 17 – lige ved Valby Station. Gangbar har åbent 6.30-17.00 i hverdagene og lørdag 10.00-17.00.

Gangbar er lukket, 5.5 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , ,Læsertilbud