Gave til manden, der har alt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Alle kvinder kender det alt for godt. Vi skal købe en gave til enten vores far, bror, onkel eller kæreste. Men hvad skal vi købe? De ønsker sig ikke noget, og de har tilsyneladende alt, hvad de skal bruge. Og hvert år grubler vi over, om de vil sætte pris på at få et par sokker, eller om vi skal ty til den klassiske gavekurv med chokolade og mørk øl. Men frygt ikke. Her kommer et par tips til, hvordan du finder gaver til mænd.

Hudpleje til mænd

Det er bestemt ikke alle mænd, der går op i hudpleje. Men de vil alligevel sætte pris på at få noget rigtig lækkert barberskum eller en velduftende aftershave. Du kan også finde en lækker shampoo, som med garanti vil falde i god jord.

Giv oplevelser i gave

Til manden der har alt, er en oplevelsesgave en god løsning. Du kan få mange forskellige gavekort til oplevelser, lige fra kroophold til biografture, ture i fede biler, sportsaktiviteter såsom padel tennis eller bowling. De fleste mænd vil elske at få en gave, som giver dem mulighed for at komme ud og opleve noget, måske endda sammen med venner eller familien.

Lav den perfekte gavekurv

Selvom det er en klassisk valgmulighed når det gælder gaver, går man sjældent galt i byen med en lækker gavekurv, fyldt med alt det, han godt kan lide. Du kan vælge at købe en færdig gavekurv fyldt med lækkerier, men du kan også lave én selv. Her har du muligheden for at sammensætte den perfekte kurv til personen, der skal have den. Du kan fylde kurven med alt fra øl, vin, chokolade og nødder. Du kan også tilføje små gaver, som f.eks. sokker eller underbukser, som er klassiske ønsker på de fleste mænds ønskelister. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser her.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud