Giv dine elskede en kærlig afsked med en anderledes begravelse

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

En traditionel begravelse er forbundet med kirken og tanken om at skulle begraves på kirkegården. Men dette er langt fra noget, som tiltaler alle. Dette kan der være mange forskellige grunde til, men for mange handler det om, at de ikke tror på gud. Derfor er det en god ting, at der findes andre alternativer til den kirkelige tilgang til begravelsen.

Alternativer som stadig giver familien og vennerne mulighed for at tage en kærlig afsked, uden at de skal gå imod den afdødes egentlige overbevisning.

En smukbegravelse i fri natur

En af de alternativer, der er mulighed for at vælge, er en skovbegravelse.

En skovbegravelse er en oplagt mulighed for naturmennesket, men det er også en mulighed for dem, der blot ønsker at undgå kirkegården. Desuden er den afdødes overbevisning og trosretning helt lige meget, hvis vedkommende da har en, da jorden ikke er indviet, hvorfor alle kan begraves der.

Det fantastiske ved en skovbegravelse er, at det er en begravelse, som finder sted i helt utroligt smukke omgivelser. Samtidig giver denne type begravelse også en helt særlig frihedsfølelse, da den foregår ude i det fri.

Tror du, at en skovbegravelse måske også kunne være noget for dig eller for dem, som du holder af, kan du læse endnu mere om det på https://skovbegravelse.nu/.

Indeholder mange muligheder

Selvom du måske ikke har hørt om det før, er der faktisk flere steder rundt om i landet, hvor der er mulighed for en skovbegravelse, og der er endnu flere steder på vej.

Desuden er det også en begravelsesform med forskellige begravelsesmuligheder. Du har for eksempel mulighed for at vælge en enkelt plads, en dobbelt plads eller en familieplads. Dermed betyder, en skovbegravelse ikke, at du skal begraves alene. Du har stadig mulighed for at komme til at ligge ved siden af dine kære.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud