Giv nyt liv til boligen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvis dit hjem trænger til et løft i indretningen, er der mange muligheder for at gøre dette. Giv nyt liv til boligen med nye farver, mønstre og former. Ofte skal der nemlig ikke så meget til for, at ændre looket i rummet fuldstændigt, og det kan gøres med ganske få snedige greb.

Planter

Hvis du ikke er en haj til det med at holde planterne i live, så findes der alligevel nogle typer af planter som er mere hårdføre og ikke kræver så meget arbejde. Prøv for eksempel med en aloe vera plante, som kun skal vandet ca. hver 10. dag. eller den populære fingerfilodendron, som ikke kræver så meget lys.

Store plakater

Giv nyt liv til stuen med en iøjnefaldende plakat. Hvis du har en bar væg, kan du vælge at hænge en stor indrammet plakat med et flot motiv op. Større plakater eller billeder har tendens til at få rummet til at se større ud, end hvis man hænger små billeder.

Maling

Hvis du er lidt handy og har mod på at give indretningen et ekstra spark, kan du vælge at give dig i kast med maling. Hvis du har en gammel kommode eller et skab stående, som trænger til en ny farve. Du kan også vælge at pifte rummet op ved at male en enkel væg. Det giver stor effekt, og det kan ordnes på en dag.

Tekstiler i indretningen

Den helt store gevinst får du ved at udskifte eller tilføje tekstiler i indretningen. Det er let og smertefrit at skifte pyntepuderne i sofaen, købe en lækker plaid eller lægge nyt gulvtæppe under spisebordsarealet, og det giver et friskt pust til hjemmet. Du kan også vælge at få nye gardiner, som matcher sofaen eller puderne i farven.

Gardiner med prisgaranti

Overvejer du at købe nye gardiner, kan du med fordel få hjælp fra en gardinkonsulent. Man kan få en fagperson ud i sit hjem, som kan vise stofprøver og måle korrekt op. Hos Gardinbussen kan man eksempelvis ganske gratis få besøg af en gardinkonsulent, som giver dig et godt tilbud. Vælger du at købe gardiner hos dem, får du også hjælp til monteringen. Og så er der prisgaranti, så du er sikker på at få det billigste – og samtidig er der hos Gardinbussen både mulighed for levering i hele landet. Læs f.eks. om muligheden for levering af gardiner af Gardinbussen København her.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud