Gode tips til at komme godt i gang med træningen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Når du skal i gang med at træne, er der ofte et problem, og det er et stort et – nemlig at komme i gang. Når du snakker om det, kan motivationen være nok så stor, men når prøven skal stå, og du rent faktisk skal binde løbeskoene, tænde bilen og køre ned i fitness eller hvilken træning du måtte stå over for, kan det hurtigt være noget sværere.

Træningen behøver ikke være et soloprojekt

Hvis du har lidt svært ved at få hanket op i dig selv og få slæbt dig selv ned og træne, kan det være en god hjælp, hvis du har en træningsmakker. Så kan I få hevet op i hinanden, og i sidste ende få hinanden overtalt og motiveret til den forestående træning. Samtidigt kan det også gøre træningen noget sjovere, hvis der er nogen at snakke med. Det gælder både under selve træningen, men mindst lige så meget når træningen er slut, og der skal være plads til at snakke om op- og nedture ved træningen m.m.

Hold fast i en god træningsrutine

Når du endelig kommer i gang med at træne, er det vigtigt at du holder fast i det. Det gælder nu om at lave og opretholde en rutine, der vil gøre træningen til en mere normal del af din dagligdag, og ikke den store forskel som den er, lige når du starter med at træne. Hvis det er første gang du skal i gang med at træne, så husk dog lige, at din krop ikke er vant til det pres, og tag den med ro fra starten. Hvis du begynder at få ondt, kan det være fordi, du har overarbejdet nogle af musklerne, og det kan være nødvendigt at tage til fysioterapeut, som f.eks. Nørrebro Fysioterapi.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud