Gør det let at være B2B-kunde hos dig

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Annoncør: Immeo

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der er dybt afhængige af deres B2B-kunder. Det er måske også dem, der sørger for, at lige præcis din virksomhed, dit firma eller din forretning kan blive ved med at køre rundt, og når de er så vigtige, skal du selvfølgelig give dem en god service.

Det betyder, at du bør gøre det så let, hurtigt og effektivt for dem at være kunde hos dig, som det overhovedet er muligt, og det er blandt andet noget, der gør sig gældende med den portal, som de gør brug af, når de skal indkøbe dine varer.

Derfor bør du udvikle en app

Denne skal være let at finde ud af og dermed også simpel at tilgå via et brugervenligt design. Men det er også en fordel, hvis den er så nem at bruge, at det kan gøres, mens man er på farten eller står i en kø nede i det lokale supermarked – og det er faktisk også muligt.

Du skal bare tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en App. Med en sådan kan dine B2B-kunder nemlig tilgå din B2B-portal, lige når det passer dem, og uanset hvor de befinder sig. Og uanset hvad så vil de blive mødt af en personlig startskærm, der indeholder de aftaler, som de hver især handle runder.

Lad Immeo hjælpe dig

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, og tror du også, at det kan være med til at højne dit salg at gøre det let at handle hos dig som B2B’er? Så bør du tage et kig inden for hos Immeo, der netop kan stå for din app udvikling og dermed sørge for, at du får skabt den brugerflade, som kommer til at servicere dine B2B-kunder yderligere.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud