Gør hjemmetræningen mere spændende med en boksepude

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er hele familien ved at gå til over ikke at kunne komme udenfor og træne optimalt? Med regn, kulde og glatte veje er det sjældent en god idé at give sig til de helt store udfoldelser, og mange synes ikke, at en almindelig løbetur er særligt spændende. Til gengæld kan det også virke stort set umuligt at kæmpe sig ned mod et fitnesscenter, hvor det alligevel ikke er sikkert, man kan komme til.

Forkæl den aktive far med en boksepude til hjemmetræningen. Det kan være, det ikke kun er ham, der ender med at bruge den. Måske bliver det hele familiens yndlingsaktivitet. Ved at bokse bliver der virkelig skruet helt op for adrenalinen, og man vil næsten føle, at boksepuden er en modstander, der skal bekæmpes. Det giver et ekstra kick, der giver dig den fulde effekt af din træning.

Forskellige typer til forskellige formål

Der er forskellige typer af boksning, og mens nogle puder er fremstillet til, at du skal kunne slå så hårde slag som muligt, hvor puden virkelig øger modstand i dine kraftfulde slag, så er der andre, der handler om, at du har en høj kadence med mange slag i minuttet. Begge dele er rigtig god træning, men der er naturligvis forskel på, hvordan man ønsker at træne, og hvad man er mest motiveret for.

Det kan være, du har et rum, der er indrettet specielt til hjemmefitness. Måske er der endda en kondicykel og en træningsbænk også, og så kan det være virkelig fedt at installere en krog i loftet, så boksepuden kan blive en fast del af inventaret. Hvis man ikke er helt så investeret i projektet eller bare gerne vil kunne flytte rundt, så er der også boksepuder, der er mere mobile og som kan flyttes, fordi de monteres i et stativ. Det giver en anden form for frihed.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud