Gør jeres have mere familievenlig med disse tips

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er vigtigt, at I som familie føler jer godt tilpas i jeres hjem. Mindst lige så vigtigt er det dog, at I føler jer tilpas i jeres have. Det er der, I kan bruge en hel masse tid, når det er godt vejr udenfor.

Her får I en række tips til at gøre jeres have mere familievenlig, så I kan få endnu større brug ud af den.

Investér i en havetrampolin

Hvis I savner at være mere ude i jeres have alle sammen, kan I investere i en havetrampolin. Den kan nemlig bruges af både børn og voksne. Det er en perfekt aktivitet for de mindste, når de voksne render rundt og laver havearbejde el.lign.

En havetrampolin fås i flere forskellige størrelser, former og kvaliteter. Hos Trampolin Guiden finder I et bredt udvalg.

Lav nogle spiselige bede

Det hyggelige ved at have en have er også, at I kan dyrke jeres helt egne afgrøder. I kan dyrke frugt og grønt, som I kan spise sammen til sommer. Der er ikke noget så lækkert som at grave sine egne hjemmedyrkede kartofler op og spise dem samme dag.

Det er hyggeligt for både store og små at gå og grave efter lækre grøntsager. I kan i fællesskab lave jeres egen køkkenhave, hvor I planter alle de afgrøder, som I bedst kan lide. Det handler bare om at finde det bedste sted i jeres have til det.

Byg en stor familievenlig terrasse

Det er selvfølgelig nødvendigt, at I har et sted i jeres have, hvor der er plads til jer alle sammen. Et sted hvor I kan sidde og nyde jeres frokost på en solrig dag. Derfor kan I med fordel bygge en stor terrasse, hvis ikke allerede I har en. Den vil I med sikkerhed få meget god brug ud af.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud