Gør klædeskabet klar til sommer og sol

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Lige nu består størstedelen af dit brugte tøj nok af store sweatshirts, varme bukser og tykke strømper. Vejret udenfor lægger ikke op til meget andet. Men der er heldigvis ved at være lidt kortere udsigt til det varme sommervejr, hvor du pludselig kan lave en stor ændring i det brugte tøj i klædeskabet. Hver sommer vil der ofte være nogle nye trends, mens der altid er andre ting, der går igen fra tidligere år. Få nogle gode tips til sommerens klædeskab i denne artikel.

Lyse farver

En af de ting der sker hvert år, når de varme sommermåneder nærmer sig, er at de lyse farver begynder at vise sig i store mængder i butikkerne. Dagene begynder at blive længere, og det er ofte repræsenteret ved, at tøjet også bliver lysere. Generelt er der bare en universel følelse af, at det lyse tøj passer godt til de varme sommermåneder. Når du skal forberede klædeskabet på sommeren, kan du altså godt hænge det lyse tøj forrest.

Tøj der ikke holder på varmen

Et stort problem mange danskere har, når sommermånederne rammer, er at de sveder utrolig meget. Det er naturligvis ubehageligt, fordi det både kan lugte grimt, men svedpletterne kan også hurtigt blive tydelige, alt efter hvilket tøj du har på. Derfor gælder det om at finde noget tøj, hvor der så at sige er mulighed for udluftning. Til kvinder er tøj som skjortekjoler f.eks. et oplagt valg.

Sko med god udluftning

Hvis du har det varmt nede ved fødderne, vil du som regel begynde at have det varmt over hele kroppen. Derfor er det en god ide, at du om sommeren bruger nogle sko, hvor der er god udluftning. Det vil blive meget rarere for dig at gå rundt med disse, fordi du ikke skal bekymre dig om svedige tæer på noget tidspunkt.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud