Guide: Forstå privatleasing lidt bedre

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Der er mange ting, der kan være forvirrende, når det kommer til biler – en af dem er privatleasing. Hvis du er lidt i tvivl om, hvad det faktisk vil sige at privatlease en bil, samt hvilke fordele og ulemper, som det medfører, kan du læse videre her.

Fordelene ved at privatlease din næste bil

Når det kommer til leasing af biler generelt, er der en række fordele. Disse gør, at privatleasing er en løsning, som rigtig mange vælger, når de skal have fat i ny bil. Når du leaser en bil, underskriver du en leasingaftale. I denne vil der fremgå, hvor meget du hver måned skal betale, for at have den enkelte bil. Der vil også oftest i denne stå, hvor langt du må køre i bilen i den pågældende periode.

Fordelen ved dette er, at du faktisk hver eneste måned kender dine biludgifter – hvilket jo ikke er sikkert, når du køber. I denne leasingaftale indgår også eventuelt værkstedsbesøg, så du ikke skal bekymre dig om pludselige udgifter til din bil. Dette er blot nogle af fordelene ved at lease din bil.

Ulemperne ved at lease en bil

Selvom der er en masse fordele, når du leaser bilen, er der naturligvis også nogle ulemper, som du også skal overveje. For det første fremgår det jo som før nævnt i din leasingaftale, hvor mange kilometer der må køres indenfor den pågældende periode. Dette betyder også, at der vil være en konsekvens, hvis du kører over disse antal kilometer. Du vil nemlig skulle betale gebyr for alle de kilometer, som du har kørt for meget.

Når leasingaftalen laves, skal du nogenlunde have styr på, hvor mange kilometer du skal køre i perioden – det kan dog være svært at være sikker på dette, hvis man pludselig får nyt job eller lignende. Disse er altså ulemperne ved leasing.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud