Håndbold i København

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Håndbold i Valby

Foto credit: Hansen-Denmark – Flickr Creative Commons

Den danske håndboldliga for damer – også kendt som Primo Tours Ligaen 2015/16 – er på vej mod sæsonafslutning.

For København Håndbold har det været en sæson både med sejre og nederlag, men da holdet har tabt en hel del kampe især på udebane, er det kun blevet til en 7. plads for træner Reidar Møistad og resten af københavnertruppen.

Holdets sidste ligakamp blev spillet mod ligaførerne fra Team Esbjerg den 30. marts.

Dette blev samtidig den sidste ligakamp for Pernille Holst Holmsgaard i KH trøjen, da hendes kontrakt for holdet er udløbet og hun ikke har ønsket at forlænge.

”Det har ikke været nogen nem beslutning, men jeg føler, at jeg har behov for at prøve noget nyt,” udtaler Pernille Holst Holmsgaard til klubbens officielle hjemmeside.

”Jeg har haft tre gode, men hårde år i København Håndbold, hvor jeg har fået lov til at være med til at bygge klubben op, og jeg er taknemmelig for de oplevelser, jeg har fået i Hovedstaden,” tilføjer Holmsgaard, der oprindeligt kommer fra Pandrup i Nordjylland.

Hvis du vil følge med i hvilken klub der bliver Pernille Holmsgaards næste, kan du holde dig opdateret med de seneste nye håndbold betting nyheder.

 

Bliver svær at erstatte

Pernille Holmsgaards beslutning om at stoppe for København Håndbold er noget, som mange finder beklageligt, heriblandt også klubbens direktør Kim Mikkelsen.

”Pernille har været et vigtigt omdrejningspunkt for holdet og ikke mindst for kulturen i København Håndbold, som hun har været med til at præge helt fra den spæde begyndelse i 2013,” udtaler Kim Mikkelsens til klubbens officielle hjemmeside.

”Jeg kan kun beklage, at hun har ønsket at søge nye udfordringer. Det siger sig selv, at det er utroligt svært at erstatte en kulturbærer.”

”Vi ønsker Pernille alt det bedste, og vi vil gerne sige hende tak for den store indsats, hun har leveret på og udenfor banen.”

”Vi kommer til at savner hende, men sådan er gamet. Nu må vi se på, hvem der skal løfte arven efter hende og fylde de store sko,” lyder det til slut fra klubdirektøren.

København Håndbold blev født i februar 2013, da holdet overtog licens fra det som tidligere var kendt under navnet FIF. Her kan du se, hvordan holdet har klaret sig i dette års ligaturnering, sammen med de øvrige hold.

Pernille Holst Holmsgaard kom til holdet i 2013/14 sæsonen, efter et skifte fra Viborg HK.

Hun har siden da været en af de bærende kræfter, både for København Håndbold og for det danske håndboldlandshold, som hun fik debut for i 2006. Især forsvaret er en af Holmsgaards specielle styrker.


Mia Rej er holdets bedste

Oven på København Håndbolds sidste ligakamp mod Team Esbjerg – som endte med en fin 28-26 sejr til københavnerne – var det også tid til at kåre sæsonens bedste spiller.

Det endte med at blive Mia Rej, som løb af med prisen. Den 26-årige playmaker er holdets topscorer med 92 mål i Primo Tours Ligaen, og hun fik næsten 30% af fansenes stemmer ved kåringen.

Den sidste kamp for København Håndbold i 2015/16 sæsonen kan blive Santander Cup kampen mod TMS Ringsted, der dog endnu ikke er blevet fastlagt.

StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Min. 18 år | Siden indeholder reklame | Spil Ansvarligt

Håndbold i København, 8.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals
Tags:Læsertilbud