Har du overskud til en aktiv fritid? Så læs her

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du så heldig at have et job, hvor du efter en dag på arbejdet stadig har det mentale overskud til at fyre af på aktiviteter i fritiden? Så hører du vist til mindretallet, for mange med fuldtidsjob bliver drænet for det meste af deres energi over en arbejdsdag – og partner eller børn tager så den sidste smule, de havde tilbage. Men lad os sige, du er en energisk type – hvad kan du tage dig for i fritiden?

Få dig en hobby – du behøver ikke brænde for den

”Få dig en hobby.” På et eller andet tidspunkt blev dette til en replik, man smider i hovedet på folk, som er lidt emsige. Men det er vel forståeligt nok – det er jo et godt råd: Begynd at samle på en ting, at dyrke en sport eller at nørde med noget. Du behøver ikke nødvendigvis have en hobby, som du føler ekstrem passion for. Mange går bl.a. til og fra diverse kreative hobbyer som hækling og maleri.

Plej dine netværk – bliv aktiv i en forening

Er du bange for tanken om at være alene i verden sidst på livet? Så er det nu, at du skal bygge en vennekreds op. Sådan én kræver pleje, hvor I mødes til store som små begivenheder. Find venner i fællesskaber som klubber og foreningsliv, du kan fortsætte med at have kontakt med mange år frem. Er du ved at studere på et af landets universiteter, var det logisk at blive aktiv i en studenterforening.

Ønsker du lidt spænding hjemme?

Har du en computer og ønsker lidt spænding, kunne du finde en computer frem og spille lidt på et online kasino. Husk dog at når du spiller for penge, så risikere du også at miste dem, så vær opmærksom på kun at spille for beløb, du har råd til at tabe. Husk også at læse de vilkår, der gælder – bl.a. ift. loyalitetsprogrammer.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælderSpar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud