Om du er privatperson, eller indehaver af en cateringvirksomhed på den ene den anden måde, så kan fryseren være et helt særligt sted, hvor orden og overblik er svære kvaliteter at indføre. Hvis du har problemer med det, eller måske generelt blot vil have en mere overskuelig fryser, så læs med her.
Vakuumpakker industri eller til hjem
En af de gængse metoder til både at øge kapaciteten i fryseren, såvel som måske gøre det nemmere at indordne en form for struktur er ved at vakuumpakke de pågældende fødevarer, der skal på frost. Der findes både vakuumpakker industri, der kan klare lidt mere kapacitet end dem, du kan finde til dit private køkken, så hvis du er i restaurationsbranchen eller har anden omgang i et storkøkken, så kan det måske være en fordel at finde en vakuumpakker til industri, så den kan følge med den kapacitet og det tempo, der er i storkøkkenet. Det kan dog være en maskine af en betydelig størrelse, hvorfor du måske skal gøre dig nogle tanker om dens plads og brug inden du anskaffer dig en vakuumpakker industri. Ikke desto mindre, kan du med sådan en, pakke din fryser mere effektivt, da du både kan se igennem plastikken og dermed hurtigt afgøre, hvad der gemmer sig i pakken. Samtidig minimere det også den plads, der skal bruges på de enkelte frostvarer.
Find et godt system
Så handler det desuden også om at finde et velfungerende system, som du kan vedligeholde og finde rundt i. Det behøver altså ikke at være alt for kompliceret, men skal måske hellere være simpelt og fremme tilgængelighed af de forskellige varer. Måske er det at sætte skuffer eller kasser i fryseren, eller blot at tildele en hylde til en bestemt type fødevarer. Har du en kummefryser, er der måske et andet system, der vil fungere bedre der.