Har du styr på menuen til konfirmationsfesten? 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Konfirmationsfesterne står for døren, og det samme gør de mange valg om, hvilket tøj man skal have på, hvilke sange der skal skrives, hvordan borddækningen skal se ud, og ikke mindst hvilken menu som skal serveres. Mange konfirmander har store drømme og mange forventninger til den store festdag. Med en smagsfuld konfirmationsbuffet vil du med sikkerhed indfri lidt mere end blot ét af de mange ønsker. En konfirmationsbuffet kan sammensættes på mange forskellige måder, og vil med sikkerhed indeholde et bredt udvalg af retter med noget for enhver smag.

Sammensæt alle dine livretter på ét bord 

Det vigtigste til en stor fest er, at der er noget alle kan spise. Med en overdådig konfirmationsbuffet sikrer du dine gæster et stort udvalg af spændende smagsoplevelser og forskellige retter. En konfirmationsbuffet er velegnet til dig, som ønsker at nuancere den traditionelle tre retters menu, man ofte møder til konfirmationer. Du sammensætter selv din menu, og du vælger selv mellem et utalt af forskellige forretter, hovedretter og desserter. Du vælger også selv, hvor mange forskellige retter du vil servere af hver. Som noget ekstra kan du vælge at supplere din menu med både en lækker velkomstmenu og natmad. Valgmulighederne er mange, og du kan sammensætte retter lige fra danske tarteletter til vietnamesiske salater. 

Nemt og bekvemt 

Når du lader andre om maden, slipper du selv for at stå og kokkerer i køkkenet. Du slipper også for at opholde dig for meget i køkkenet under selve konfirmationsfesten, hvilket med sikkerhed vil glæde både dig selv men i særdeleshed også konfirmanden og gæsterne. Det eneste du skal sørge for er at anrette festmåltidet, hvilket du også kan få hjælp til udefra. Sæt dig sammen med den kommende konfirmand, så I sammen kan sammensætte en delikat konfirmationsbuffet, som med sikkerhed vil falde i alles smag. Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud