Historien om Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (14 votes cast)

Valby er et område, hvor folk også i fortiden levede, som det er påvist gennem udgravninger foretaget i gravhøjene “Danshøj”. Selvom meget af dette område kun er ruiner, beviser resterne af æraen tilstedeværelsen af menneskelige beboelse her. Valby menes at have eksisteret i over 900 år.

Navnet på Valby vises i mange historiske tekster og breve, hvorfor man mener den har haft en fremtrædende plads i historien. Selv om det var kampe under reformationskrigene i 1533-1536, kom der først stor ødelæggelser til området under svenskekrigene i 1658.

Efter 1813 oplevede byen en velstående periode med nye virksomheder og anlæggelsen af en jernbane. Forfærdelige epidemier og brande hærgede de l

Apprenez La Reflexologie En Video

okale i 1865, men senere hen kom byen sig over disse ulykker.

Indtil 1901 var Valby en landsby uafhængig af andre myndigheder. Det var først i dette år, at den blev en integreret del af København. I dag er det et område fyldt med små huse, boligblokke og områder med industriel aktivitet. Ikke mange turistorienterede aktiviteter finder sted her, selvom bydelen er nemt tilgængelig.

Byen ligger meget tæt på Frederiksberg Have, som er et populært turistmål. Den nemmeste måde at komme til Valby er at flyve til København og sørge for lokal transport  med bus eller tog derfra. Folk, der besøger Valby, er dem, ønsker lidt fred og ro og alligevel ønsker at være tæt på centrums aktiviteter.

Apprenez La Reflexologie En Video
zp8497586rq
Historien om Valby, 5.2 out of 10 based on 14 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags:Læsertilbud