Hold dit hår sundt og glansfuldt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Dit hår kan være det, der indrammer dit ansigt på en måde, alt efter hvilken frisure du har. Ligesom fugtighedscreme kan give fugt til ansigt og huden, kan håret også have brug for pleje for at holde sig sundt og glansfuldt. Det er dog vigtigt at pointere, at sundt hår også kan komme gennem den naturlige næring, du får gennem gode fødevarer.

Hårbørsten hjælper på filtrer

Det kan være en god idé at anskaffe dig en hårbørste. Særligt hvis du døjer med filtret hår kan en hårbørste være essentielt til at børste disse ud. Det kan være svært at finde den perfekte hårbørste, men heldigvis findes der mange forskellige på markedet. Ligesom mennesker er forskellige, kan vores hår også være forskelligt fra hinanden. Nogle har for eksempel stærkere hår end andre, og det er helt almindeligt. Derfor kan det også være en god idet at prøve dig frem for at finde den rigtige hårbørste til dig.

Find den rigtige shampoo og balsam

Hvis du synes dit hår virker tørt og irriteret kan det være, at du bruger den forkerte shampoo og balsam til dit hår. Igen kan det være svært at sige, hvad du lige præcis har brug for af shampoo og balsam, men måske du kan finde meget mere om hårtyper på internettet. Folk har dog også forskellige meninger om shampoo og balsam til hårtyperne. Hvis dit hår er meget tørt kan årsagerne eksempelvis være årstiden og slidt hår på grund af varmebehandling med eksempelvis glattejern, krøllejern og hårtørrer. Derfor kan det være dit hår har brug for ekstra pleje med en fugtgivende shampoo og balsam. Hvis du har krøller, men du føler de let falder ud, kan det være du bruger en for tung shampoo og balsam, som tynger håret ned, så det taber krøllerne, hvor en lettere shampoo og balsam kan være essentiel.

Få en klipning i ny og næ

Det kan også være en god ide at få en klipning i ny og næ, da dit hår automatisk bliver slidt med tiden. Ved at få klippet dit hår, får du de friske spidser frem, hvor der gro mere sundt og glansfuldt hår ud. Det kan derfor også være væsentligt at få klippet dit hår, selvom du forsøger at gro det ud. Du kan eksempelvis bare få en lille studsning af spidserne, hvis du gerne vil mindske kort hår ved klipning.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud