Horisonten

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Jeg er

buy finasteride online

klar over at vi ofte skriver om Valbyparken, men det er jo også et smukt sted. Dog er det mest fordi at pga. årstiden og det ”dårlige vejr’ er vi faktisk ikke så meget ude og lave ting i Valby. Det er super ærgerligt, men når solen går tidligt ned, og skolen og arbejdet også skal passes, så forsvinder tiden til alt det sjove desværre lidt. Det tror jeg at vi alle kender til.
I sidste weekend gik Michael og jeg endnu en lang tur igennem Valbyparken. Faktisk gik vi hele vejen til vandet, forbi Lorterenden og videre ned mod Karens Minde kulturhus.
Ved vandet kan man se til Amager, og det er et skønt og fredeligt sted, hvis man har brug for at sted at sidde hvor man kan samle tankerne lidt. Jeg er personligt vild med. Vandet var roligt, fuglene svømmede stille rundt, og folk cyklede forbi med deres børn bag på.
Lige nu daler sneen, men den ligger sig ikke rigtigt. Det er jeg nu glad for, jeg foretrækker at foråret kommer NU! Jeg må desværre vente lidt xD

Har i nogle gode ideer til noget vi kan lave i Valby, de aftener vi alligevel bare sidder og ser elendige tv-shows på tv3?
Håber i alle har nydt jeres weekend! Michael og jeg har i hvert fald 🙂Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , , , ,Læsertilbud