Hundefoder uden korn, et sikkert valg for din hund

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Man vil altid det bedste for sin hund. Derfor tænker man meget over hvad og hvilket foder der er bedst for hunden. Og i kender sikkert også den med hundegodbidder, hvilken skal jeg købe til min hund, og hvad er bedst for ham. Næsten alle engagerede hundeejere stiller sig de spørgsmål, og da det virkelig er en jungle derude, med alle de forskellige mærker og variationer, kan det være næsten umuligt at vælge det rigtige foder uden at have læst på tingene.
Skal det være hundefoder med korn, eller hundefoder uden korn. Det spørgsmål er svært at svare på, da hunde kan have forskellige behov. Nogle hunde har udviklet allergier overfor traditionelt foder som indeholder korn. Og andre hunde kan ikke tåle den mængde kartofler man sætter i kornfrit hundefoder. Men fælles for alle hunde, er at de faktisk er kødædere fra naturens side, og slet ikke kan omsætte vegetabilske råvare i kroppen, på grund af manglen af enzymet amylase i fordøjelseskanalen. Derfor er hundefoder uden korn det sikre valg for din hund.

 

Hundefoder uden korn, udviklet til hundens anatomi

Mange hundeejere er heldigvis begyndt at gå over til kornfrit hundefoder. Det passer meget bedre til hundens fordøjelse end traditionelt hundefoder gør. Faktisk på grund af traditionelt hundefoder som indeholder korn, af forskellige kornsorter, ser vi en meget stor stigning af allergihunde komme frem. De er blevet eksponeret for det forkerte foder igennem årtier, og har derfor udviklet allergier i mange hunderacer.
For 30 år siden kunne hunde godt trives på traditionelt foder, men efter at have fået kornholdig foder over længere tid, begyndte nogle hunde at udvikle allergier, da de ikke er udviklet til at fordøje korn. Efter årtiers brug af traditionelt kornholdigt foder, og den meget ringe kvalitet af råvarer, der blev brugt i traditionelt hundefoder er nutidens hunde begyndt at udvikle allergier. Det er ikke sikkert at første generation af hunde ville have begyndt at udvikle allergier, men det er blevet værre og værre, jo flere efterkommere der er blevet eksponeret for traditionelt hundefoder, og i sidste ende vil det betyde at flere og flere hvalpe igennem tidens løb har udviklet allergier, og derfor ser vi nu rigtig mange hunde nu til dags med allergier.
Så der er ingen tvivl om at kornfrit hundefoder og for den sags skyld kornfrie godbidder, er bedre og sundere for hunden i det lange løb. Men husk altid at gå efter et hundefoder uden korn, og med et højt indhold af kødproteiner. Kødproteiner er hundens vigtigste næringskilde. De er specielt vigtig for hundens knoglebygning og muskulær udvikling. Animalske proteiner har også en stor indflydelse på hundens immunforsvar, så hvis hunden får den korrekte mængde kødproteiner, vil det ligeledes styrke hundens immunforsvar og generelle sundhed.kornfrit hundefoder

Hundefoder uden korn, et sikkert valg for din hund, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud