Hvad skal din nye hobby være?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvis du føler, at du har for meget fritid, og at du egentlig godt kunne tænke dig noget at gå op i efter arbejde eller studie, er det klart optimalt, at du finder dig en hobby. Der er mange forskellige veje, du kan vælge at kigge, som både afhænger af ønsker om hårde fysiske aktiviteter og sociale relationer. Det er naturligvis værd lige at skrive bag øret, at alle hobbyer ikke er mulige med den nuværende samfundssituation – men så er du forberedt, når det engang bliver muligt igen.

Hård fysisk sport eller det modsatte?

Noget af det første du skal overveje, når du skal finde en ny hobby er, om du ønsker at dyrke sport, eller anden fysisk aktivitet for den sags skyld, eller om det ikke er dig. Det er nemlig her, der ofte er en klar skillelinje imellem den ene type fritidsinteresser og den anden. Ofte er du nok også på forhånd klar over, om du kan lide at være aktiv eller ej.

Socialt eller alene?

En anden ting der skal overvejes er, om du ønsker at være medlem af et hold eller en forening, og altså dyrke en hobby hvor du er afhængig af det sociale samspil med andre mennesker – eller om du ønsker at kunne dyrke din hobby alene uden at skulle være afhængig af nogle andre! Der er uanset hvad mange muligheder for begge dele.

Udendørs eller indenfor?

En sidste ting du måske bør overveje i forbindelse med valget af den nye hobby er, om du vil foretrække at være udenfor eller indenfor. Nogle hobbyer har en blanding af indendørs aktivitet og udeliv, mens andre som f.eks. fiskeri kun foregår udenfor – hvis du har overvejet, at det er fiskeri, der er noget for dig, kan du her finde spinnere, blink, stænger og meget mere til at komme i gang!Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud