Hvordan gør man bedst sin garderobe klar til 2019?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Når vi går ind i det nye år, kan det være rart at have opdateret garderoben, så man har noget nyt tøj at tage på i det nye år. Starten af året er også en god periode at købe nyt tøj i, da mange forskellige butikskæder vælger at holde nogle uger med tilbud for at give en god start på det nye år. Det kan være en fordel at udnytte, da der er mange penge at spare, men det er dog ikke sikkert, at der er penge til rådighed i denne periode, og derfor kan man vælge at finde det billigste mobillån, så man få luft i budgettet til at forny garderoben.

Farver bliver et hit i det nye år

I 2019 ser man en tendens til, at de spraglede farver for alvor begynder at komme ind i billedet igen, hvilket mange nok vil være glade for. Især den gule farve er populær, hvilket kan være en fordel, da de findes i mange forskellige nuancer, således det er muligt at finde frem til en nuance, der passer helt perfekt til ens egen stil. Det spås også, at den himmelblå farve bliver populær i løbet af det nye år, uanset om det er jakke, trøje, kjole, bukser eller lignende – farven bliver et must.

Det praktiske tøj vinder også indpas

Det kan godt være, at man ikke skal på safari, vandretur eller lignende, men alligevel ser man, at tøjet med det praktiske look bliver meget populært i det nye år. Der er tale om alt fra safariskjorten og til de praktiske støvler, som også egner sig godt til en god vandretur. Vindjakker med lommer placeret på bryst og hofte er også noget, der i forbindelse med denne trend vinder ind. Dermed står man altså ikke uden for de forskellige trends, hvis man klæder sig praktisk i 2019.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud