Hvordan skal du forkæle din kæreste?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvem elsker ikke at blive forkælet? Når du tager dig tid til at forkæle din kæreste, viser du også, at du holder af hende/ham. Det kan være alt fra bittesmå hverdagsting til større overraskelser. Når du en gang imellem tager dig tid til den slags, kan det også være med til at holde gnisten i gang i jeres forhold.

Invitér på en spontan date

Måske I er ude og spise sammen somme tider, når I er blevet enige om, at ingen af jer gider at stå for aftensmaden den dag. Men hvor tit inviterer du din kæreste på en spontan og romantisk date, hvor I gør lidt ekstra ud af det? Klæd dig lidt finere på end normalt og tag din kæreste med ud til en lækker middag. Det vil helt sikkert falde i god jord!

Overrask med gaver

Det er de færreste, der ikke godt kan lide at få en gave. Men hvis du giver din kæreste en gave en dag, hvor han/hun ikke forventer det, vil den blive taget endnu bedre imod. Der behøver ikke altid være en speciel anledning for at give hinanden en gave. Hvis du falder over noget, som du ved vil falde lige i din kærestes smag, hvorfor så ikke købe det. Det behøver slet ikke være vilde gaver, for det kan lige så godt være nogle sjove gaver, så I kan få et lille grin. Du kan også f.eks. købe noget sexlegetøj som en overraskelse, så I har lidt at eksperimentere med. Find billigt sexlegetøj her.

Lav en dag dedikeret til din kæreste

Det er ikke sikkert, at I altid er vilde med at lave de helt samme ting. Hvis du gerne vil forkæle din kæreste, kan du arrangere en dag, hvor I laver alt det, som han/hun elsker at lave og spiser alt det, som han/hun elsker at spise.



Spar op til 80% med Valby deals






Læsertilbud