Hyggelig Peber & Mynte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)

Der er plads til alle hos Café Peber&Mynte

Du kan sikkert finde en billigere brunch i Valby og helt sikkert også en billigere kaffe to-go,da Café Peber & Mynte er ikke en café der høre til den billigste kategori i storkøbenhavn.

Til gengæld finder du sikkert ikke en der er mere hyggelig og med så højt til loftet både, hvad angår plads til enhver, der ville ønske det, men også med hensyn til menukortet. Her kan man fylde sin tallerken med dagens ret, for anden gang, for blot 30 kroner, og som nogle af gæsterne omtaler, så har Café Peber & Mynte også plads til relativt store grupper selv på en lørdag.

Kræsne gæster går ikke forgæves, hvis de ønsker glutenfri mad, soya fyldt chai the og  stedets store udvalg af kager, burde gøre det nemt at finde lige netop din favorit. Hvis man kan lide hygge og dejlige lyse omgivelser er dette stedet og ikke mindst Caféens ejer Sanne er også blevet en lokal kendis, for sit gode og åbenhjertelige gemyt. Som den gang hun stormede ud af døren og tilbød en ældre dame en kop kaffe, for nå ja, Sanne havde lyst.

Til Haloween havde Sanne disket op med flotte græskar som man kunne komme og udskære, samtidig med at der også er musikarrangementer, eller hvad med fastelavn d. 6. Marts? Masser af tilbud bundet ind i hyggelige omgivelser, og glade mennesker af enhver afstøbning. Kan det blive bedre?

Hyggelig Peber & Mynte, 7.0 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: ,Læsertilbud