I regn og slud skal festivalgæsten ud

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vi bevæger os støt mod sommeren, som er en sæson de fleste ser frem til med forventningsglæde. Det er tid til fester, ferier og ikke mindst festivaler, som især er længeventede efter to år med nedlukninger grundet corona. Som en del af forberedelsen til denne sæson, så er der en del ting, som man bør have på plads – heriblandt påklædning der er oplagt til anledningen. Hvis du skal på festival, så kommer du til at opholde dig en del udendørs, og det har en betydning for det tøj og grej, du bør pakke. Hvis du har brug for en hjælpende hånd til den proces, så frygt ej, for her kommer en guide til at blive klar til en potentiel regnfuld festivalssæson.

Hav regntøjet på plads

Regnvejret kan ramme, når som helst i et land som Danmark. Vi er især bekendte med de våde somre, hvor lidt nedbør ikke er til at komme udenom. Hvis du skal af sted på festival, så skal der helst ikke være noget, der kan spolere de gode stunder, og derfor er det en god idé at være forberedt på al slags vejr. Når du skal gøre dig klar til festival, kan det derfor være smart at anskaffe dig noget ordentligt tøj, der kan modstå selv den værste regnbyge. Regntøj findes i mange afskygninger, og derfor er der som regel også noget for enhver smag og ethvert behov. Du kan både finde regnjakker, regnbukser, gummistøvler og regnponchoer, som er vandtætte og dermed ideelle til at overleve et regnskyl.

Paraplyen er din livredder

Musikken spiller, stemningen er høj og dit outfit sidder lige som det skal. Men pludselig bevæger de mørke skyer sig ind over himlen, og regndråberne begynder at falde i flok. Det er en skam at skulle skjule dit nye sæt tøj, som du måske har nøje tilrettelagt hjemmefra, og derfor er regntøjet ikke altid det oplagte valg. Det kan også være, at du ikke har dit regntøj med dig rundt på pladsen, men til gengæld kan du snildt have en paraply i hånden – så kan regnvejret bare komme an. Det er nemlig et ideelt redskab at have med sig, idet det ikke fylder eller vejer det helt store, og I kan desuden være flere om at dele læet fra paraplyen. Husk derfor at pakke din paraply, inden du begiver dig ud på eventyr i festivalens ånd.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud