Inviter låsesmeden ind – hold indbrudstyven ude

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

I en tid, hvor man dagligt kan høre om tyverier i nyheder og læse om det i aviser, er mange danskere utrygge og bange for at blive udsat for et tyveri. Af denne grund er der rigtig mange, som vælger at få installeret en løsning, som kan hjælpe med, at der bliver passet godt på deres værdifulde genstande.

Rigtig mange ligger inde med værdifulde genstande i deres hjem. Dette er på trods af, at det faktisk anbefales, at man ikke har penge og lignende dyrebare genstande liggende i hjemmet. Ofte har man genstande, som har en stor personlig betydning eller har høj affektionsværdi, måske er det arvestykker eller lignende, som derfor har stor betydning. Det kan derfor være værd at investere i en løsning, som kan hjælpe med at sikre mod tyveri i hjemmet. Dette kan Hovedstadens Låse-service hjælpe dig med, som netop er en låseservice i København, for dig som bor i eller omkring dette område.

Sikring af dine vinduer

Hovedstadens Låse-service er eksperter i adgangskontrol og kan hjælpe dig med flere forskellige løsninger indenfor tyverisikringer og udskiftning af låse. Blandt andet kan de hjælpe dig med at tyverisikre dine vinduer. Når indbrudstyven skal ind, er det ofte igennem et vindue, da dette er den nemmeste og mest oplagte vej for tyven. Netop derfor kan det også være en rigtig god idé at få sikret sine vinduer.

Til dette kan Hovedstadens Låse-service ligeledes hjælpe dig. De påsætter et specielt sikringsbeslag, som sikrer, at tyven ikke kan åbne vinduet udefra. Derudover sikrre det også, at børn ikke kan åbne vinduet, således at man risikerer, at man kommer til at gå fra et åbnet vindue, som et barn ved en fejl eller uden for forældrenes opmærksomhed er kommet til at åbne. På denne måde kan du være tryg, og du skal ikke længere bekymre dig om ubudne gæster.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud