Jazzkoncert i verdensklasse og 3 retters menu hos Mæt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (3 votes cast)

Valby Summer Jazz spreder stjernestøv over bydelen med 10 dages jazz i verdensklasse d. 6.-15. juli. I samarbejde med Mæt Spisehus i Prøvehallen har den lokale festival et fordelagtigt tilbud på 3 retters menu og koncert.

Uden mad og drikke swinger jazzen ikke – det er en sang de fleste jazzfestivalgæster kan synge med på. Derfor er der rig mulighed for at stille sulten under Valby Summer Jazz i Valby og på Frederiksberg.

Jazzfestival valby

 

3 RETTERS MENU HOS ANMELDERROSTE MÆT
I Prøvehallen kan man under hele festivalen nyde en lækker 3-retters menu på Mæt Spisehus før eller efter sin koncert – og spare penge. Mæt Spisehus ligger i Prøvehallen, hvor man kan sidde både indendørs og udendørs og nyde den veltilberedte mad i hyggelige omgivelser.

To forskellige priser afhængig af koncert:
3 retters menu & koncert kun 375 kr. (+ gebyr)
3 retters menu & koncert kun 425 kr (+ gebyr)

Vælg mellem:
Koncert kl. 18.00 – middag kl. 20.00
Koncert kl. 20.30 – middag kl. 18.00

Billetter købes på forhånd hos Billetnet.dk. Husk at vælge den billet der både inkluderer billet og middag (begrænsede pladser). Klik først på koncert og tilføj derefter middag til billetten.

Anmeldelse af Mæt Café i Politiken. Mæt Café er beliggende i Valby Kulturhus og har samme ejere og kokke som Mæt Spisehus i Prøvehallen.

 

SE HELE PROGRAMMET FOR VALBY SUMMER JAZZ PÅ VALBYSUMMERJAZZ.DK

BILLETTER HOS BILLETNET.DK

Det er den klodekendte saxofonist Benjamin Koppel, bosiddende i Valby, og musikvirksomheden Cowbell Music, beliggende i Valby, der står bag Valby Summer Jazz.

Det er tredje år i træk Valby Summer Jazz løber af stablen og sætter Valby på det musikalske verdenskort. I år præsenterer festivalen en lang række af nogle af de største musikere på New Yorks jazzscene. Festivalen præsenterer også Late Night Battles med nogle af Danmarks mest fremtrædende rappere, DJ’s mm., herunder DJ Noize, Karen Mukupa, Al Agami, Pede B og Shaka Loveless.

Jazzkoncert i verdensklasse og 3 retters menu hos Mæt, 6.7 out of 10 based on 3 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Læsertilbud