Jul er lig med hygge

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Julen nærmer sig hastigt, og gaveræset er så småt begyndt. Hyggen hænger som en tåge i gaderne og i folks hjem. Det er en kærlighedens tid, og det er næsten altid ved juletid, man får samlet venner og familie, man ikke har set i noget tid. Og det sker som regel ved en god, traditionel julefrokost. Desværre har Corona gjort, at vi ikke samles så mange længere. Men det betyder ikke, at vi ikke skal hygge os alligevel.

Forkæl jer selv ekstra i denne tid

Tiden skriger på hygge og selvforkælelse. Og ekstra meget af det, tak. Vi har alle lidt under virussets hærgen det seneste års tid. De vante julefrokoster er der ikke nogen af. Vi er blevet tvunget til at se så få mennesker som muligt. Men det betyder ikke, at I skal droppe julefrokosten helt. I stedet kan det være, I skal gøre lidt ekstra ud af julefrokosten i år.

Ved et Kursuscenter kan der lejes flere forskellige slags lokaler. Saml, med forbehold, jeres mest elskede og tætte venner og familie, og nyd de historiske lokaler og den fine natur rundt om. Få den lækre mad serveret og giv den gas i rigtig julehyggestil!

Sæt jeres kollegaer i fokus

Også selvom julen er hjerternes fest, og familiehygge står øverst på dagsordenen, så skal I ikke glemme jeres kære kollegaer. De har, ligesom jer, haft en hård tid. Og måske om det ikke var tid til at tage en afslappende og hyggelig aften med alle dine kollegaer, inden det nye år starter. Gør noget ekstra ud af det sidste møde inden jul og book et konferencelokale og afslut med en god middag.

Der er ikke noget bedre end god mad og godt selskab. Og vi skal huske at sætte pris på hinanden og alt det hårde arbejde, vi har gjort os. God jul.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud