Jul i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)

Snestormen er kommet, og har efterhånden taget fusen på en del billister, pensionister, og nu også stort set samtlige s-togs brugere. Hvilket i sig selv, er måden julen byder en velkommen på, nu hvor vi render stakåndet rundt og leder efter gaveideer, pakkebånd og er på jagt efter julehygge og juleøl. Personligt er jeg typen, der godt kan lide at høre en god snapsesang, men altid får små hår i nakken, når det går op for mig hvad det ender med.

Ovenstående er vist det man kalder et ordekvilibristisk stemningspræget sidespor, og med de farlige ord, vil jeg gerne erklære at Julen

usa pharmacy

er kommet til Valby. Allerede i slutningen af november, bød stjerner os velkommen ved spinderiet, og små julenisser havde fundet vej både til supermarkeder og vindueskarme. Og der er noget kært over den kære gamle julemand, som sidder på et reb ud af vinduet, og prøver at klatre ind med gaverne på ryggen. Enkelte lejligheder, har også valgt bruge børnebørnenes opsparing selv, og dermed pryde hele altanen med lys, snelandskab, juletræet, Rudolf og stille monoton julemusik. Fantastisk.

I sydhavnen, går julen sin stille gang med juletræssalg v. Irma og Superbrugsen. Det er nu hyggeligt, og jeg savner egentligt kun et sted som sælger brændte mandler. Ønsker man en kæmpe sneboldkamp, er valbyparken absolut stedet i øjeblikket, hvor man på legepladsen, har en kæmpe mulighed for at klatre lavt og højt, og dermed give kampen et par ekstra dimensioner. 😉 Du har desuden også mulighed igen i år, for at tage op/ned -> hen til Toftegårds plads, hvor man igen i år kan stå gratis på skøjter, på en skøjtebane. Som en lille ekstra detalje, er det i år dækket af resterne fra grafittivæggene i sommers. Det kan klart anbefales! Har man ikke selv skøjter, så kan de lejes…

Ellers er Cecil og jeg blevet færdig med det store julegaveindkøb, den ubehagelige stygge julefrokost og afsluttet dette års sæson af litteratur arrangementer. Så nu skal der lige arbejdes 6 dage mere,og skoles lidt, for dermed at drage en tur til jylland hvor vi skal holde jul i Gram hos min familie. Det bliver en fin jul, hvor vi i denne omgang kommer til at danse rundt om juletræet, sammen med 2 katte og en kæmpe grand danoir.

Og med de ord, vil jeg ønske jer en rigtig glædelig jul, tak for i år og ønsket om fornøjelig nytårsaften!

Michael

Jul i Valby, 8.5 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , ,Læsertilbud