Julegaven til ham med skæg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Kender du én, der går op i skægpleje? Hvad så med at forære ham et kvalitetsprodukt til pleje af skægget? Der findes efterhånden et bredt udvalg af skægplejeprodukter til mænd. Nogle mænd er virkelig gode til at holde skægget pænt og veltrimmet, mens andre mænd glemmer det. Uanset hvad, kan du hjælpe ham på vej med lækre plejeprodukter til skægget. Hos Puremen.dk findes der naturlige produkter til pleje af skægget. Vi giver her et overblik over, hvad der skal til, for at få skægget til at ligne en million.

Barbersæbe

Barbersæben findes både i flydende form eller i fast form. Hvis han er typen, der synes old school barbering med barberkost og ragekniv er fedt, så skal han have fat i en god barbersæbe. Sæben skummes op med vand til den har den rette konsistens. Derefter kommes det på ansigtet og barbering med ragekniv kan påbegynde. For manden, der går op i barbering som en rigtig gentleman, ville elske at få en god og velduftende barbersæbe i julegave.

Barberskum

Mange barberskum til mænd er meget skrappe mod huden og har en sprittet og parfumeret lugt. De billige barberskum fra supermarkedet kan give kløe og irritation, og huden kan komme til at rødme. Huden i ansigtet er mere sart end på resten af kroppen, og man skal passe på den under barberingen for at undgå rifter og irriteret hud. Heldigvis findes der gode barberskum med naturlige ingredienser, som skåner og plejer huden i ansigtet under barbering.

Skægolie

Til manden der går den ekstra mil for et flot skæg. Hvis han er typen, der går op i at gro et langt skæg og pleje det ordentligt, så får han brug for en god skægolie. Langt skæg kan hurtigt komme til at se tørt ud og komme til at stritte. Hvis det skal se sundt ud og blive der hvor det skal, er det en rigtig god idé at bruge skægolie. En god skægolie er tynd i konsistensen, trænger hurtigt ind og fedter ikke. Og så dufter den godt. Giv ham gaven, han måske ikke selv havde tænkt på.

Skægvoks

Skal der være fuldstændig styr på skægget, så må der skægvoks til. Måske har han et overskæg, der skal sidde ekstra skarpt? En god skægvoks plejer og beskytter skægget samtidig med, at det bliver holdt på plads. Giv ham et godt kvalitetsprodukt, så han får lidt ekstra luksus i hverdagen.

Besøg Puremen.dk for at få mere inspiration til julegaven til den kvalitetsbevidste mand. God jul!Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud