Kæmpe lampebutik

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.1/10 (15 votes cast)


Hos Mekavi har de et imponerende udbud af lamper, som du ikke finder nogen andre steder i Danmark. Butikken er på hele 1400 kvm, og ifølge deres hjemmeside gør det lampebutikken til den største af slagsen i Danmark.

Det er umuligt at vælge et sted at starte, når du kommer ind i Mekavi, og det gør det meget svært at skrive om, hviken slags lamper du kan købe her. For du kan købe alle slags lamper. Der er mere end 60 forskellige designerbrands i butikken.

Du finder lamper til alle rum i dit hjem, og det sværeste for dig bliver helt sikkert, at du bliver nødt til at nøjes. For der er helt sikkert mange lamper, som du bare må eje.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken slags lampe du skal vælge til din bolig, er der mulighed for at booke et møde, hvor du får rådgivning til dit lampevalg. Du skal bare fortælle dem, hvad du er på udkig efter, eller hvad du godt kunne tænke dig. Hvis du er helt på bar bund, kan du altid fortælle dem, hvordan din bolig ser ud, og de vil give dig gode råd til, hvad du kan vælge. Rådgivningen er gratis, hvis du efterfølgende køber en lampe hos Mekavi. Hvis du ikke køber noget hos dem, koster rådgivningen 1.000 kr. pr. påbegyndt time. Du kan selvfølgelig altid stille gratis spørgsmål i butikken.

Hvis du allerede ved, hvad du gerne vil have, og du ikke har behov for at se den lampe, du vil købe, i virkeligheden, kan du benytte deres webshop. Den finder du her. Men deres butik er et besøg værd.

Adresse
Retortvej 1
2500 Valby

Åbningstider
Mandag – fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 11.00 – 16.00

Kæmpe lampebutik, 5.1 out of 10 based on 15 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Læsertilbud