Kaffebar i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (21 votes cast)

Ricco’s kaffebar er et af de hyggeligste steder i Valby, hvis du har lyst til en god kop kaffe. For modsat de fleste andre steder i Valby, er Ricco’s kaffebar ikke en café og derfor er kaffe meget mere i centrum end på almindelige caféer.

Du kan få alt slags kaffe. Om du har lyst til en caffe macchiato, caffe latte, espresso eller måske bare en sort kop kaffe, finder du det på denne kaffebar.

Priserne varierer efter, om det er to-go eller to-stay kaffe, du gerne vil have. Ricco’s kaffebar er både for typen, der elsker at sidde og nyde en god kop kaffe og for personen der har travlt, og bare lige skal have sit skud kaffe, inden hverdagen fortsætter.

Desuden kan du også købe kager til din kaffe. Det er forskelligt, hvilken slags kager du kan købe. Der er også mulighed for at bestille italiensk is.

Hvis du har lyst til en god kop kaffe, uanset hvilken slags du har lyst til, er Ricco’s Kaffebar helt klart et besøg værd. Ricco’s Kaffebar ligger på Skolegade, og hvis du elsker koffein, skal du besøge denne kaffebar på et tidspunkt. Du vil ikke fortryde det.

Adresse
Skolegade 13
2500 Valby

Åbningstider
Mandag-søndag 8-22

Kaffebar i Valby, 7.1 out of 10 based on 21 ratings


Spar op til 80% med Valby deals




Tags: , , , , , ,



Læsertilbud