Kom af med flisepest

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Flisepest er en belastning for dine fliser. Der findes over 900 forskellige arter af flisepest, og de trives alle sammen bedst, hvor der er skygge og fugtigt, hvilket der ofte er i jorden, hvor dine fliser sikkert befinder sig. Du kan se, om der er kommet flisepest på dine fliser ved at kigge på farven. Farven varierer fra art til art, men de viser sig ofte ved at lave gule, grønne, hvide eller sorte udvækster på dine fliser. De typiske steder, hvor du kan risikere at opdage flisepest er på din udendørs terrasse, din indkørsel, dit tag eller et andet sted, der eventuelt er belagt med fliser. De fleste ønsker at gøre noget, når de opdager flisepest på deres sten, og dette er også en god idé, hvis man ønsker flotte fliser, der holder længe. Normale fliser har op til 15 års levetid, men denne tid forkortes, hvis fliserne ikke bliver behandlet i mod flisepest. Behandlingen i mod flisepest udføres af en professionel. Afhængigt af hvor hårdt fliserne er ramt af flisepest, findes der flere forskellige typer af behandling. 

Typer af behandling

Er dine fliser ikke så hårdt medtaget af flisepest, kan de behandles ved hjælp af en algebehandling. Her fordeles fliserens over området, hvorefter behandlingen i samarbejde med almindeligt regnvand vil bekæmpe flisepesten. En anden type af behandling er en almindelig rensning af dine fliser, hvor de renses effektivt af professionelle. En sådan behandling hører dog tit sammen med noget andet som f.eks. en imprægnering. En imprægnering er med til holde fliserne rene og flotte efter rengøringen, og det er derfor altid en god idé at få lavet en imprægnering, hvis man ønsker at lave en fuldkommen behandling, der også modvirker flisepest på lang sigt.

 

Alge Expressen kan hjælpe dig af med flisepest

Alge Expressen kan hjælpe dig med at få fjernet flisepesten fra dine fliser, hvis du er træt af matte fliser uden liv. Alge Expressen består af medarbejdere, der er i stand til at vurdere flisepestens omfang, og derefter vælges den rette behandling i overensstemmelse med størrelsen af udbruddet. Kontakt Alge Expressen og kom af med flisepest med det samme.

 

Find andre gode råd til boligen her http://www.vores-nye-hus.dk/2015/06/fast-pris-pa-ekstrafundering-milton-huse.html

Kom af med flisepest, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud