Kræv kompensation ved flyforsinkelse

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har du oplevet, at dit fly er blevet forsinket?

Hvis du har oplevet en flyforsinkelse, kan du have krav på økonomisk kompensation.

Kompensationens størrelse afhænger af flyvedistancen. Sagens omstændigheder kan dog medføre, at kravet bortfalder eller nedsættes til halvdelen – eksempelvis ved usædvanlige omstændigheder.

Du kan få helt op til 4.500 kr. i kompensation ved forsinket fly erstatning – det kan flypenge.dk hjælpe dig med.

Hvem skal føre din sag om kompensation?

Det er utroligt vigtigt, at du vælger en, der lovligt kan føre sagen for dig, når du skal vælge, hvem der skal føre din sag om kompensation – ellers kan du hurtigt komme ud i problemer!

Der er i inkassoloven opstillet en række regler for at sikre, at du som forbruger, ikke risikerer at blive snydt eller ved et uheld kommer til at føre ulovlig inkasso. Det kræver nemlig autorisation fra Politiet for at føre inkasso.

Erfaring

Flypenge.dk tilbyder dig princippet ”no cure, no pay løsning”. De tager altså kun mod betaling fra dig, hvis de rent faktisk har hjulpet dig og dine penge er gået ind på din bankkonto og det koster dig derfor ikke en krone, hvis du ikke selv får noget ud af det – du kan derfor KUN tjene penge på at kræve kompensation ved hjælp af flypenge.dk.

Der er vægt bag ordende hos flypenge.dk, da de er et af Danmarks allerstørste inkassobureauer. De har mange års erfaring med håndtering af inddrivelse af penge, både i og udenfor retten. Erfaring tæller!

Hvordan opretter jeg min sag?

Det kan du hos flypenge.dk nemt, sikkert og hurtigt gøre ved at udfylde deres webformular. Når formularen så er udfyldt, vil deres juridiske afdeling gennemgå din sag og dobbelttjekke at de givne oplysninger stemmer, samt om du har krav på kompensation. Herefter gør de alt arbejdet for dig og hvis sagen er vundet, indbetaler de kompensation til din konto.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud