Kunsten at spare penge på rejser

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

At spare penge på rejser er måske ikke en decideret kunst, men det er ikke desto mindre en disciplin, som man kan drage fordel af at mestre. Du kan nemlig spare rigtig mange penge på rejser og oplevelser, hvis du spiller på de rigtige tangenter.

Der vil altid være nogle destinationer, som er dyrere at besøge end andre, men du skal ikke være et sekund i tvivl om, at du kan opnå store besparelser med den rette strategi.

Brug en online søgemaskine til at sammenligne priser på rejser

 

Du har ikke en ærlig chance for at vide, om dit foretrukne rejseselskab er det billigste, hvis du ikke har noget at sammenligne med. Derfor bør du søge bredt ved at bruge en online søgemaskine.

 

Det er med en forenklet søgemaskine muligt at indtaste henholdsvis afrejseby, ankomstby, afrejsedato, hjemrejsedato samt antal rejsende. Foruden disse faktorer kan du også vælge billettype og rejsetype.

 

Travelmarket.dk er en af de hjemmesider, som hjælper dig og andre rejsende med at sammenligne priser på rejser til hele verden. Du kan selvfølgelig søge efter hoteller, flybilletter og billeje, men det er ikke alt. Der er nemlig også mulighed for at finde afbudsrejser. Det er helt åbenlyst en god idé at bestille en afbudsrejse, hvis man har et lavt budget. Er du interesseret i at stifte bekendtskab med den omtalte søgemaskine, så se billige rejser her.

Rejs når alle andre arbejder

 

Der er intet at sige til, at man helst vil rejse i sommerferien, efterårsferien eller vinterferien, men det er ikke ligefrem de bedste tidspunkter set med økonomiske briller. Det er billigst at rejse, når alle andre arbejder, da der dermed ikke er særlig stor efterspørgsel på rejser. Priserne reguleres netop efter udbud og efterspørgsel, hvorfor det er fordelagtigt at rejse på tidspunkter, hvor andre ikke har tid til at rejse.

 

Er du lønmodtager, så må du krydse fingre for, at din arbejdsgiver vil give dig fri uden for de officielle ferier. Det er ikke sikkert, at det kan komme på tale, men du har ikke noget at miste ved at spørge.

 

Er du selvstændig erhvervsdrivende, så kan du vel tage fri, når det lyster, hvilket du bør udnytte. Husk at give dine kunder og samarbejdspartnere besked, hvis du planlægger at tage på ferie. De skal jo gerne vide, at du ikke kan kontaktes eller måske er lidt langsommere til at respondere på e-mails i rejseperioden. Opsæt evt. en automail, som fortæller kunder og andre interessenter, at der kan forekomme længere svartider.

Kunsten at spare penge på rejser, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud