Kvinder med store kurver: Sådan sparer du penge på tøj

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Der er flere måder, hvorpå vi kan spare penge og vende hver en krone, hvis budgettet ikke er til stor-shopping hver måned. Mange af os er glade for tips og tricks, og nogle som vi ikke selv havde tænkt over, var en løsning for én selv. Vi kommer her med 3 tips til, hvordan du kan spare penge på tøj.

Spar penge på tøj med disse 3 løsninger

Genbrugstøj
Genbrug af tøj er ikke absolut lig med kedeligt, slidt og grimt tøj. Der findes massevis af genbrugstøj derude, som er i god kvalitet og fra mærker, der ligger i den eksklusive ende. Køb og salg af tøj har længe været populært blandt danskerne, og det er en god måde at skaffe sig af med det tøj, man ikke går med længere, og samtidig både kan finde plads og råd til nyt tøj. Du kan både spare penge ved at købe tøj, der tidligere er brugt, men du får pludselig også penge i hånden til at købe helt nyt tøj for, hvis du selv sætter tøj til salg på nettet. Der findes efterhånden rigtig mange salgsportaler og tøj app’s, hvor man kun er ganske få klik fra at have en interesseret køber. Sørg for at tage et godt billede af dit tøj i godt lys og med fokus på tøjet.

Bytte, bytte købmand
Det kan måske lyde lidt barnligt, men faktisk kan tøjbytning være en god mulighed for dig at iklæde dig noget tøj, du ikke selv ville have købt eller have råd til. Igen findes der forskellige sites, hvor man kan uploade det tøj, man vil bytte med og uden at tage nogle kroner op af lommen, kan man bytte tøj med andre, der selv ønsker et nyt pust i garderoben.
Du kan også holde din egen tøjbytte-dag for familie og veninder, hvor I medbringer det tøj, I ikke vil gå med længere, og på den måde kan det gå på runde, og I sparer penge ved ikke at skulle ud og købe en ny kjole til en fest eller lignende.

Online shopping
Online shopping kan i mange tilfælde være billigere at handle over fremfor at gå ned i en fysisk butik. Det skyldes, at mange netbutikker konkurrerer mod de fysiske butikker og dermed tiltrækker deres kunder med rabatkoder og udsalgsvarer. Det kan de gøre, da de ikke har samme udgifter på samme måde som de fysiske butikker, og derfor kan der være en del penge at spare ved online shopping. Er du på udkig efter tøj til store kvinder online, kan du se nærmere på webshoppen SJ Tekstil og Kunst.dk, hvor du finder smart og stilet tøj, der både er kvalitetsudvalgt og behageligt at have på.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud