Labels og etiketter til ethvert formål

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vi bruger labels og etiketter i utrolig mange steder i erhvervslivet. Der er etiketter og labels på samtlige pakker og kasser i lager- og distributionsbranchen, og de er også heftigt benyttet på sygehuse, i detailbranchen, levnedsmiddelsvirksomheder og entreprenørvirksomheder – bare for at nævne nogle stykker. Pointen er, at eftersom labels bruges i så mange områder af det danske erhvervsliv, så er det også vigtigt at være i besiddelse af specifikke etiketter, der passer perfekt til formålet.

4 label-egenskaber du skal have til din virksomhed

Etiketter kommer i mange former, størrelser og materialer, og alle har sine fordele og ulemper, så det handler om at finde det, du kan få mest ud af. Her kan du læse om 4 egenskaber, som labels med fordele kan besidde, hvis vi ser bort fra størrelse.

Thermal Transfer Labels

Det er ingen hemmelighed, at luftfugtigheden og temperaturen skifter, og at der er varmere tættere på ækvator. Det skal dine labels gerne kunne holde til, hvis du fragter gods til varmere klimaer. Med Thermal Transfer Labels kan dine etiketter modstå høj varme, så dine labels forbliver læselige.

Direct Thermal Labels

Direct Thermal Labels besidder nogle af de samme egenskaber som Thermal Transfer Labels. Det er en kosteffektiv løsning, og det er også en mere miljøvenlig løsning, eftersom det ikke kræver olieholdige bånd, der ellers sidder i printeren på Thermal Transfer Labels.

Labels og UV-beskyttelse

Solen kan virkelig beskadige dine labels, og det er en skam, hvis du fragter varer i områder, hvor UV-indekset er højere end i Danmark. Det skal du være forberedt på, og derfor kan det være en fordel at vælge labels og etiketter med UV-beskyttelse.

Labels af polyester

Labels af polyester er mere slidstærke og langtidsholdbare end mere traditionelle labelmaterialer. De er derfor især velegnede til hårde og krævende miljøer, hvor fugt, vand og slid er problemer.

Find produktet til din virksomhed

Din virksomhed har sine helt egne krav til, hvilke labels og etiketter i har brug for. Du kan derfor se et stort sortiment ved at klikke videre, så du kan få det fulde overblik.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud