Lej et sommerhus på Rømø eller Mandø

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Rømø har omkring 700 indbyggere, og Mandø har omkring 40 indbyggere. Næsten 90 % af Rømø er natur, og store dele er fredet, hvilket betyder, at der kun er cirka 120 sommerhuse til leje. Mandø er en lille ø som er placeret mellem Fanø og Rømø, men som stadig er en populær ø. Mandø har dog kun få sommerhuse til leje på grund af størrelsen. Så hvis du kunne tænke dig at holde din næste ferie på Rømø eller Mandø – så kan du læse mere herunder om, hvordan du vælger det rette sommerhus.

Guide: Sådan vælger du det rette sommerhus til ferien

Det kan hurtigt blive en stor udfordring at skulle vælge et sommerhus til ferien. Der findes så mange forskellige typer af sommerhuse, så hvor skal man starte?

Inden man vælger et sommerhus, så er det vigtigt, at man finder ud af antallet af personer, der skal med på ferien. Når man har gjort det, så kan man begynde at kigge efter sommerhuse med de rette størrelser. Hvis man er mange mennesker eksempelvis mere end 8 stykker, så er det en god idé at vælge et stort sommerhus. Hvis man derimod kun er 2 personer, så kan man nøjes med et mindre sommerhus.

Senere skal man finde ud af, hvor meget tid man kommer til at bruge i sommerhuset. Hvis man for eksempel gerne vil opleve byen, naturen, stranden osv. og derfor ved, at man ikke kommer til at opholde sig det meste af tiden i sommerhuset, så skal man vælge et traditionelt sommerhus.

Det kan også være, at man vil holde poolparty eller forkæle sin kæreste. Hvis det er tilfældet, så skal man vælge et sommerhus med pool, spabad eller sauna.

Få mere information på nettet

Rømø og Mandø er kendt for deres flotte natur, og de har hvert år mange gæster, som lejer sommerhuse. Så hvis du synes, at det lyder spændende – så klik her og få flere detaljer om sommerhusudlejning. I 2009 blev Rømø brugt til optagelser på den amerikanske film ”The Ghost” på grund af øens flotte natur.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud