Lokal massør sælger også massagebrikse til hele Danmark

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du på udkig efter en massagebriks til privat brug, eller står du som professionel behandler og skal ud og vælge din kommende massagebriks? Så læs med her. Det er nemlig sådan, at mange lokale massører også sælger ud af massagebrikse. Hos en lokal massør er fordelen netop, at du kan få viden og råd med hensyn til massage af nogle, der ved rigtig meget om emnet og er uddannede inden for det. Så hvis du søger nye professionelle massagebrikse, så tag et smut forbi din lokale massør og undersøg, om de udbyder nogle.

Det er nødvendigt med en god behandlerstol til de fleste slags behandlinger. Dog findes der rigtig mange forskellige slags behandlerstole. Så før du køber din kommende behandlerstol, er det vigtigt at overveje, om det skal være en sadelstol, om der skal være rygstøtte på den, om sædet skal være i ægte læder, om den skal bruges i lav eller høj position, og om den skal bruges mange timer om dagen eller kun et par gange om ugen. For de fleste fysioterapeuter, vil en meget enkel behandlerstol i ordentlig kvalitet opfylde behovene. Massører bruger ofte behandlerstole forskelligt. Nogle bruger kun en behandlerstol, når de masserer detaljer såsom ansigt, mens andre anvender en stol under hele massagen. Hvis du udfører siddende behandlinger kan en traditionel kontorstol også være en overvejelse værd. Her skal du bare være opmærksom på at polstrikningen typisk er designet således, at du ikke kan køre rundt på den eller sidde med benene i mange stillinger, hvilket kan være nødvendigt ved nogle typer af behandlinger.

Kilden Massagebrikse har et hav af forskellige massagebrikse og behandlerstole, og de kender netop til massage og massagebrikse og vil derfor kunne give dig en masse råd og information, som er værd at vide.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud