Lorterenden – En af Københavns bedst bevarede hemmeligheder

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (8 votes cast)

God glædelig aften/weekend her på bloggen. – Jeg håber i har nydt et lille tomrum af afstresning på en velfortjent fridag denne søndag! – Hvis ikke, så skiii være med det, jeg gir et smil og et kram! Selv har Cecil og jeg absolut valgt at lave ikke og en disse! – for en gang skyld. Næste uge bliver en travl en af slagsen, Mandag skal vi ind på La Fontaine i København og høre nogle oplæsninger, onsdag afholdes der Ord På flisen, hvor jeg er vært, fredag er der reception på en ny digtsamling fra Michael Dyst ude i Skjulet i vanløse, og lørdag/Søndag er der Outlet messe i Valbyhallen! Det bliver en skøn uge!

Hvis i vil læse mere om arrangementerne kan jeg anbefale følgende links:
Mandag – La Fontaine – https://www.facebook.com/events/433478336690717/
Onsdag – Ord på Flisen – https://www.facebook.com/events/172196092918054/
Fredag – Michael Dyst udgivelse – https://www.facebook.com/events/152670494871174/
Lør-Søndag – Outlet Messe – http://www.outletmesse.dk/

Derudover kunne jeg egentligt godt tænke mig, at dele en lille “hemmelighed” med jer. Det er sådan, at en af de ting som jeg først oplevede, da jeg flyttede til sydhavnen var et hav af kulturrige oplevelser som jeg slet ikke forventede. Jeg har personligt altid regnet sydhavnen for et område med drankere, bistandsklienter, psykisk syge osv. Men jeg tog slemt fejl, en fejl som er sund at lære af. En af de steder som vandt min kærlighed, er sydhavnens svar på Christiania. Et område man betegner som Lorterende & Guldkysten. Lorterenden ligger v. Sydhavnstippen omme bag ved Karens minde og over på den anden side af banen. Man bevæger sig ned igennem Karens minde, og over en lille bro, og så mødes man af et lidt særligt syn. – Lorterenden.

Lorterenden er i sydhavnen et stort mysterie, eller hvad skal man sige, et af de steder der går flest rygter omkring. Nogle siger at de bor der uden kommunen ved det, andre at det er bumser, som bare slår to brædder sammen og bor der. Og disse historier, er der massere af. I bund og grund, ved jeg ærligt talt ikke hvor meget der passer og meget der ikke passer. Det som jeg finder fascinerende, er at blot 5 minutter fra en af de største hovedveje i KBH møder du noget som du egentligt havde forventet at være noget af se ude på en eller anden øde ø. Lorterenden er fuld af sjove, skæve, skøre fede designs og har sit helt eget særpræg, når det kommer det arkitektoniske element. Derudover, er det nogle særdeles åbne og søde mennesker du møder, når de en sjælden gang kommer ud af deres skur, campingvogn, hus eller

cheap cialis

ja brædder…

– Vi kan vist kalde det en af Københavns bedst bevarede hemmeligheder… :-)

Et par sjove artikler om lorterenden kan du evt. læse her:
http://www.blboligen.dk/artikelarkiv/2010/et-fristed-i-ingenmandsland
http://www.information.dk/106929

Kender du også et rygte eller en “sandhed” om lorterenden? – Så smid en kommentar!

Her har i et par gyldne fotos fanget af stedet:

Lorterenden - En af Københavns bedst bevarede hemmeligheder, 7.8 out of 10 based on 8 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Læsertilbud