Mæt Café

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)

Efter en gennemgående renovering før åbningen i april, har caféen i Valby kulturhus ændret udseende. Vi har trukket farverne fra kulturhuset ind i caféen, hvor vi med nyt møblement og dæmpet belysning ønsker at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære.

Og det er netop dette vi går efter på Mæt Café – en hyggelig, hjemlig og uhøjtidelig stemning hvor alle føler sig velkomne til at sidde med en kop kaffe, en bid mad eller en fadøl. Så længe vejret er bedre har vi ligeledes borde udenfor på vores terrasse. Her kan man sidde i ly bag træerne og betragte det pulserende liv på Toftegårdsplads.

Der er også sket store forandringer bag kulisserne. Ikke bare har friske kræfter overtaget administrationen af caféen – bag gryderne er der også sket forandringer. På Mæt Café er alle køkkenmedarbejdere uddannede inden for dere

buy replica chanel bags

s felt – f.eks. er vores smørrebrødsjomfru uddannet fra D´anglettere!

Passionen for de gode råvarer, den sunde ret og den gode smag afspejles i menukortet. Brødet bages dagligt, mayonaisen er hjemmerørt og menuen skiftes efter årstid. Netop fordi vi ønsker at være et hjemligt sted er priserne skruet ned og niveauet sat så alle kan være med.

Men Mæt er mere end en traditionel café. Vi har til huse i et kulturhus, hvilket er noget vi både tager alvorligt og er meget stolte af. Udover at afholde arrangementer i samarbejde med resten af Valby kulturhus, har vi også vores egne kulturelle ambitioner.

F.eks. vil der fra 1. september vil bløde jazz toner hver onsdag flyde gennem caféen. I samarbejde med den anerkendte trompetist Valdemar Rasmussen starter vi Valbys nye onsdagstradition – ”Mad, jazz og et lille glas”.

Åbningstider:
Mandag-Fredag 11-20
Lørdag-Søndag 10-17

Adresse:
Valgårdsvej 8
2500 Valby

Telefon:
36 180 189

Hjemmeside

zp8497586rq
Mæt Café, 5.7 out of 10 based on 3 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , ,Læsertilbud