Mangler du inspiration til dette års julegaver?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har du også altid svært ved at finde på de helt rette julegaver til alle dine nærmeste? Du vil gerne finde på noget personligt og brugbart, men samtidig vise at du har tænkt lidt ud af boksen. Det kan være nemt nok at følge en ønskeliste, men hvis du gerne vil finde på noget, som ikke står på listen, bliver det straks sværere.

En personlig gave

Hvis du gerne vil give en personlig gave, hvor du viser, at du har gjort lidt mere ud af det, kan du finde på at lave et eller andet selv. Du kan f.eks. lave en personlig fotokalender eller et album fyldt med minder og billeder af dig og modtageren af gaven. Du kan også selv lave et kort, hvor du skriver en sød hilsen og inviterer vedkommende med hen på jeres fælles yndlingscafé.

En udviklende gave

Du kan også gå efter at give en gave, der giver mulighed for at lære noget hos modtageren. Dette kunne være et instrument. Her er der mange muligheder, og hvilket instrument du bør vælge, afhænger naturligvis af den som skal modtage gaven. Hvis du mangler inspiration, kan du med fordel læse mere her. Her kan du dykke ned i tests og anbefalinger af diverse instrumenter, og dermed blive klogere på, hvad du mon skal vælge. Der er også mulighed for at lære hvordan man spiller på de forskellige instrumenter på siden.

En sikker vinder

Hvis du stadig er tom for idéer, er en sikker vinder altid at finde på en oplevelse, som du kan give. Det kan være en oplevelse for modtageren alene eller en fælles for jer to. Nu er det bare at finde på en oplevelse, som ville falde lige i modtagerens smag. Det kan være alt fra en tur ud og spise brunch til en tur på spaophold.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud