Med disse ting kan du forkæle dig selv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er det lang tid siden, at du har haft en dag eller måske bare en stund, hvor du har givet dig selv lov til 100 procent forkælelse uden at skulle tænke på opvask, arbejde, og hvad der ellers kan fylde i hverdagen? I så fald kan det være, at det var ved at være på tide, og at du skulle sætte en hel eller en halv dag af til selvforkælelse. Dette kan gøres på flere måder, og det kræver ikke nødvendigvis særligt meget.

Hold hjemmespa med alt, der hører sig til

En oplagt måde at forkæle dig selv på er ved at købe nogle lækre cremer, ansigtsmasker og lignende, der kan give dig mulighed for at lave et lækkert spa derhjemme.

Du kan med fordel sætte noget god musik på, lave et fodbad og måske endda give dig selv en pedicure for at komme i den helt rigtige stemning.

Hvis du gerne vil gøre det ekstra hyggeligt og måske skabe en mere intim stemning, kan du overveje at købe noget erotisk legetøj som eksempelvis en dildo, som kan give en høj grad af nydelse og velbehag.

Køb dig en god bog

Noget af det mest afslappende i verden er at læse en god bog. Om du foretrækker en krimi, en kærlighedsroman eller en fagbog, er op til dig, så længe du kan blive fænget og godt underholdt. Ved at læse kan vi komme helt ned i gear, og det virker ofte bedre og mere afslappende end at streame serier. Hvis du kombinerer læsningen med en kop te og en god snack, kan det kun blive en succes.

Kun fantasien sætter grænser

Der er altså mange måder at forkæle dig selv på, så det handler om at finde den rette måde for dig. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan nyde din alenetid.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud