Mere end et bowling center

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

cheap cialis online

height=”223″ />

Big Bowl i Valby er ikke kun et bowlingcenter. Man har samlet en række aktiviter i bowling centeret for at gøre det til en oplevelse for hele familien. Udover bowling er der også en restaurant, mulighed for at prøve sumo brydning eller bungeerun.

Restauranten er opdelt efter sæsonbuffet, hvor det kommer an på årstiden, hvad man kan få at spise på restauranten. Buffeterne kan ses her. Der er selvfølgelig mulighed for at kombinere et besøg i restauranten med en eller to timers bowling. Prisen varierer efter, hvad dag man besøger restauranten.

Både sumo brydning og bungeerun passer ifølge Big Bowls hjememside godt til teambuilding, polterabend eller bare en ekstra oplevelse til et bowlingarrangement. Man skal være over 18 år for at deltage i sumo brydning og bungeerun, og det koster 129 pr. time.

Bowling er selvfølgelig stadig det primære for Big Bowl. Det er billigst at bowle fra mandag-onsdag. På Big Bowls hjemmeside kan du se en prisliste for, hvad det koster at bowle i Big Bowl. Priserne varierer efter, hvornår man har tænkt sig at bowle. Det er generelt billigst før kl. 17. Efter kl. 17 er det billigst mandag-onsdag.

Hvis man er over 55 år, kan man spille seniorbowling til 39 kr. per time inkl. kaffe. Det koster også 39 kr. for juniorbowling, hvor man skal være under 12 år for at deltage. Desuden er der en række særarrangement, som man løbende kan se på Big Bowls hjemmeside.

Mere end et bowling center, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , ,Din guide til Valby

Info om ValbyOnline.dk

Læsertilbud