Motiver dine medarbejdere på jobbet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vil I gerne være de bedste på markedet, øge jeres viden indenfor det givende fag og lave noget larm omkring jeres arbejde?

Motiverede medarbejdere er medarbejdere, som føler sig vigtige på jobbet. Tag dine ansatte seriøst, tilbyd dem videre- og efteruddannelse og sørg for at de føler, at deres arbejde er vigtigt.

Stillesiddende jobs og inaktivitet

Der er rigtig mange som sidder på kontor hver eneste dag. Når man sidder på kontor, så har man tendens til at blive lidt træt i hovedet og falde lidt sammen. Det kan være fysisk hårdt at sidde foran computeren hver eneste dag.

Hvis du kører i bil til arbejdet, så er din daglige motion indtil kl.16-17 på et minimum, hvis vi forestiller os, at du ikke er den morgenfriske type, som står i fitnesscenteret kl.6. Du går ud til bilen, fra bilen ind til din plads, et par gange til kaffemaskinen og en tur til frokost inden, at du igen sætter dig ud i bilen for at køre hjem. Det er for de fleste mellem 3000-4000 skridt om dagen. Hvis man følger sundhedsstyrelsens råd om de 10.000 daglige skridt om dagen, så er der virkelig langt derop, når man først har fået fri.

Motiver dine medarbejdere til at holde en pause en gang i mellem, så de kan få noget luft og et par skridt i benene. Du kan eventuelt give dem en af de bedste aktivitetsmålere, så der kan gå lidt konkurrence i den på kontoret. På den måde så kan du måske forebygge, at de sidder og falder for meget sammen et par timer efter frokost.

Derudover så er det mange andre måder at få snydt ekstra aktivitet ind i løbet af dagen. Anbefal dine ansatte til at stå op og arbejde en gang i mellem, eller til at tage kaffemaskinen længst væk fra deres plads. På den måde får man snydt en smule ekstra ind i hverdagen. Det er måske ikke så meget lige nu, men i længden kan det gøre en stor forskel.

Invester i dine medarbejdere

Dygtige medarbejdere og viden indenfor faget, kan være alfa og omega for, at din virksomhed kan levere resultater og skille sig ud fra de andre virksomheder.

Mange virksomheder er bange for at investere for meget i deres ansatte i tilfælde af, at de skulle stoppe i en nærmere fremtid. Dette skal man ikke være så bange for. Hvis du udviser tillid til dine medarbejdere, så synes de, at det er sjovere at gå på arbejde, og de vil nok med mindre sandsynlighed søge væk end hvis de ikke føler, at de er vigtige for virksomheden

Alt det kedelige, formelle og det vigtigste

Ved I hvad, at I er gode til i jeres virksomhed? Det er vigtigt at kunne erkende, at der er nogle ting, som man bare ikke er de bedste på markedet til.

Der er intet galt i at outsource de ting, som man som virksomhed ikke har tid eller ressourcerne til at udføre. Det ville være flot, hvis værdikæden var så tæt på 100% intern, som den kunne komme. Måske kunne man overveje at ansætte nogen til at holde styr på regnskabet og momsregistreringerne.

Det kan også være, at du har en medarbejder hvor, at det ville være oplagt at få dem til at stå for regnskabet. Med et regnskabsprogram som Billy elle Meneto, så slipper man for at bogføre det hele fra bunden selv, og skal blot indtaste de væsentlige tal i programmet.

Kvitteringer, momsregnskab, budgetter og SKAT. Det er kedeligt, det er besværligt og det kan være meget nemt at udskyde, hvis det ikke er din spidskompetence, og hvis du har lidt for mange bolde i luften på jobbet. Men det er desværre rigtig vigtigt, og noget af det eneste, som du ikke har mulighed for at vælge fra.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud