Nem opbevaring af dine møbler

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har du været ved at flytte? Måske du er flyttet i et hus eller en lejlighed, der er mindre, end hvad du har været vant til. Det betyder formentlig, at der er ting, du ikke længere har plads til. Det er ikke alle, der er klar til at skille sig af med møbler og andet, og måske det også er noget, du forventer at få brug for igen på et senere tidspunkt. Så gælder det om at finde opbevaringsplads i mellemtiden.

Her er det en rigtig god idé at kigge lidt nærmere på muligheden for at opbevare dine ting på et lagerhotel. Her er tale om forskellige lagerrum af varierende størrelser, som du kan anvende. De er opvarmede, og det betyder, at du ikke behøver at være nervøs for, om dine ting lider skade af frost eller fugt – det er elimineret fuldstændigt. Kun i Odenseafdelingen er der opvarmet med varmepuder, men dine ting er stadig sikret godt.

Tørre ting hele vejen

Er du mest af alt bekymret for, hvor bøvlet det bliver at få dine ting ind til lagerrummet? Det er lavet sådan, at det er muligt at bakke helt op til et overdækket område af lagerhotellet. Det betyder, at du uden problemer kan transportere dine ting ind til dit lagerrum, uden der er risiko for, at det for eksempel skulle ske at blive vådt i regnvejr.

Det er en god idé at leje en god møbeltrailer. Mange steder er de gratis at låne, og har du dit lager i umiddelbar nærhed, kan man nå rigtig meget i det tidsrum, man har traileren tilgængelig. Du kan prøve at regne lidt på, hvor meget plads du har brug for i dit lagerrum – det kommer an på, om det primært er flyttekasser, du skal have opbevaret, eller om der også skal være plads til seng og andre møbler.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud